Skip to main content

Elektromonteur gezocht: vacatures voor elektricien

Elektromonteur gezocht! Past een baan in de elektrotechniek goed bij jou? Hieronder vind je al onze vacatures voor elektricien. Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Elektromonteur gezocht! Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures voor elektricien in jouw regio

Elektromonteur gezocht

Werkgevers staan te springen om nieuw personeel, ook in de elektrotechniek. Dat betekent: elektromonteur gezocht in allerlei regio’s, zowel vaste aanstellingen als zzp elektricien gezocht. Installaties voorbereiden en uitvoeren zijn voor werknemers van ons uitzendbureau een eitje, met name in de elektrotechniek en de installatietechniek. Ons personeel komt bij allerlei instanties over de vloer. Denk aan kantoren of woningen, maar ook zorginstellingen, ziekenhuizen en de gemeente. We hebben allerlei vacatures in de elektrotechniek beschikbaar: vacatures voor elektricien/elektromonteur, engineer, onderhoudstechnicus, panelenbouwer,  programmeur, lasser (ook zzp lassers) en ga zo maar door. Bekijk bijvoorbeeld onze werkvoorbereider vacatures, zoals een vacature Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek.

Proton Group: uitzendbureau in de techniek

De Proton Group is een bemiddelaar voor BBL-trajecten en erkend leerbedrijven. Op deze manier ondersteunen we jonge techneuten met onze begeleiding en coaching. De Proton Group bestaat uit Proton Assembly en Proton Engineering. Onze NEN 4400-1 en VCU certificaten laten zien dat we weten wat we doen en er goed in zijn. Zo hebben we ook al een uitgebreid netwerk opgebouwd in de regio Eindhoven en daarbuiten. We werken samen met opdrachtgevers wanneer een elektromonteur gezocht is. Wij gaan met de vacatures voor elektricien aan de slag. Een andere baan die we aanbieden is bijvoorbeeld een job voor technisch tekenaar/engineer.

Vacatures voor elektricien

Elektromonteur gezocht! Maar wat houdt een baan als elektricien precies in? Het werk van een elektromonteur bestaat uit het aanleggen van bekabeling en buisinstallaties, aanleggen van datanetwerken, aansluiten van groepenkasten, hangen van verlichting, aanleggen van brandmeldinstallaties, aanleggen van noodverlichting en ontruiming en service & onderhoud. Erg variërend werk dus! Ook profiteer je van de voordelen van werken bij Proton: toffe projecten, een mooi salaris en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met coaching en begeleiding. Interesse in een van onze vacatures voor elektricien? Neem snel een kijkje tussen onze openstaande banen, zoals een vacature voor elektromonteur in Eindhoven.

Solliciteer direct

De werknemers van Proton werken in diverse regio’s in Nederland. Voorbeelden zijn vacatures in de elektrotechniek in steden als Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Als uitzendbureau regelen we een juiste match tussen medewerkers en werkgevers, op een locatie in de buurt. Proton is al meer dan twintig jaar actief in de uitzendbranche, voor zowel ondernemingen als werkzoekenden. Heb jij vragen of opmerkingen over onze vacatures? Aarzel niet en neem contact op: geef ons een belletje, stuur een mail of vul een contactformulier in.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.