Skip to main content

Alle vacatures voor loodgieter

Wil jij aan de slag als loodgieter? En wil je er graag een mooi salaris voor? De Proton Group heeft vacatures voor loodgieter openstaan. Reageer snel als er iets bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse in onze loodgieter vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Vacatures voor loodgieter

Is het aanleggen van waterleidingen voor jou een eitje? Monteer en demonteer jij sanitair als de beste? En zoek je een nieuwe uitdaging? Zet die zoektocht stop. Bekijk onze site om te zien welke vacatures voor loodgieter er voor jou zijn. In de vacature vertellen we je bijvoorbeeld wat je salaris is, wat precies je werkzaamheden zijn en waar je aan moet voldoen op het gebied van functie-eisen. Ook geven we aan wat onze extra’s zijn. Denk aan een mooi salaris of goede pensioenregeling.

Technisch detacheringsbureau Proton

De Proton Group begeleidt de juiste mensen naar de juiste plek, inmiddels al meer dan 20 jaar. Proton is een flexibel uitzendbureau: we doen ons werk vol energie. Wij detacheren personeel in de techniek: zowel werkgevers als werknemers komen bij ons wanneer ze vacatures open hebben staan of er een zoeken in deze branche. Bijvoorbeeld als het gaat om vacatures voor loodgieter. Wij gaan met onze nuchtere blik goed aan de slag. Zo komen we samen met onze klanten tot de beste resultaten. Bekijk snel al onze vacatures, zoals een baan als loodgieter in Rotterdam. 

Loodgieter gezocht

Loodgieters werken vaak in de bouw. Je werkzaamheden gaan met name over het aanleggen en onderhouden van waterleidingen en riolering en het monteren en demonteren van sanitair. Verder wordt het aanleggen van verwarmingsinstallaties vaak tot het takenpakket van een loodgieter gerekend. Als loodgieter ben jij door dit brede takenpakket een allround vakman. Je moet goed op de hoogte zijn van verschillende installatiesystemen. Onze installatiemonteurs/loodgieters hebben onder andere ervaring met het aanleggen en het fitten van leidingen. Het aanleggen van verwarming en ketels voor Cv-installaties vallen daar ook onder.

Technische vacatures in Eindhoven

Als uitzendbureau in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij de schakel tussen werkgevers en werknemers in de branche de techniek. Dus als loodgieter met expertise en ervaring ben je van harte welkom bij ons team. Onze vacatures voor loodgieter zijn erg divers. Je komt terecht in de regio Eindhoven of (ver) daarbuiten: als werknemer kom je op een plek te werken bij jou in de buurt.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.