Skip to main content

Alle ZZP opdrachten

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. We zoeken altijd betrouwbare en vakkundige mensen om ons team te versterken. Check hieronder snel de openstaande opdrachten voor zzp’ers!

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Zzp opdrachten in jouw regio

Uitzendbureau in o.a. Eindhoven

De Proton Group opereert als een detacheringsspecialist met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Onze focus ligt op het matchen van gekwalificeerde vakmensen met passende posities, wat een van onze kernprincipes is. We zijn actief in de dynamische technische sector, waar we mogelijkheden bieden voor zelfstandige professionals (zzp’ers). Denk hierbij aan diverse technische vakgebieden zoals elektrotechniek, installatietechniek en meer. We hebben kansen beschikbaar voor verschillende rollen, waaronder CNC-operators, elektriciens (ook voor zzp’ers), bankwerkers, assemblagemedewerkers, machineoperators en MIG-MAG-lassers. Ben jij een ervaren vakman of vakvrouw op zoek naar uitdagende mogelijkheden binnen de techniek? Aarzel dan niet langer en reageer op een van onze beschikbare zzp vacatures in de techniek. Zowel jou als je toekomstige opdrachtgever zullen blij zijn met de match. Ook als werkgever staan we klaar om een geschikte match voor je te vinden.

Baan in techniek

Vanuit prachtig Brabant, met Eindhoven als een van onze uitvalsbases, strekt ons werk zich uit tot andere delen van het land. Naast Eindhoven, zijn we ook actief in Urmond en Zoetermeer. Ons team en onze opdrachtgevers zijn verspreid over het hele land, waaronder Zeeland, Utrecht en Groningen, naast Brabant, Limburg en Zuid-Holland. Als een veelzijdig technisch uitzendbureau bedienen we heel Nederland, met aanbod voor zelfstandige professionals (zzp’ers) in diverse technische rollen, zoals werkvoorbereiders (in Limburg), machineoperators, bankwerkers, pijpfitters en lassers.

Technisch werkaanbod in o.a. Eindhoven e.o.

Met een geschiedenis van meer dan twee decennia als uitzendbureau, zijn we betrokken bij projecten door heel Nederland. Onze focus ligt voornamelijk op installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. Denk aan mogelijkheden voor zelfstandige professionals (zzp’ers) zoals technisch tekenaars, machineoperators en elektromonteurs. Bij ons heerst een positieve en energieke sfeer; we zijn gedreven om zowel werkgevers als werknemers verder te helpen zonder gedoe. Talloze bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten hebben dit al ervaren door jarenlange samenwerking met ons, bijvoorbeeld als het gaat om technisch personeel. Wil jij je aansluiten bij ons team?

Uitzendbureau elektrotechniek

Elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machineoperator, lead engineer, pijpfitter, en meer. Al onze mogelijkheden voor zelfstandige professionals (zzp’ers) worden hierboven vermeld. We verwelkomen graag enthousiaste en vaardige collega’s die vol energie willen werken bij bedrijven in hun omgeving. Voel jij je aangesproken? Dan zou je perfect passen bij het Proton-team. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen!

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.