Skip to main content

Al het zzp werkaanbod in Gelderland

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. Check hieronder snel het openstaande zzp werkaanbod in Gelderland bij de Proton Group.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod in jouw regio

UITZENDBUREAU in de techniek APELDOORN

Ben je bedreven in techniek en op zoek naar opdrachten in Gelderland? Als technisch uitzendbureau met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, zorgt Proton Group voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en zelfstandige professionals (zzp’ers). We streven naar een match waar zowel de werknemer, werkgever als wijzelf enthousiast over zijn. Ons zzp werkaanbod is niet beperkt tot de regio Eindhoven; we hebben ook mogelijkheden in verschillende provincies, waaronder Gelderland. Als detacheringsbureau voeren we projecten uit door heel Nederland, met bijvoorbeeld opdrachten binnen de elektrotechniek in Gelderland. Bekijk snel alle beschikbare opdrachten op onze website.

Zzp werkaanbod in de techniek

We bieden diverse opdrachten aan binnen de technische sector, waaronder elektrotechniek, installatietechniek en machinebouw. Ben je op zoek naar mogelijkheden als assemblagemedewerker, lasser, zzp-monteur, machineoperator of elektromonteur? Of heb je interesse om aan de slag te gaan als CNC-frezer of paneelbouwer? Op onze website kun je snel zien of we opdrachten beschikbaar hebben, bijvoorbeeld binnen de elektrotechniek in Gelderland. Misschien zit er wel iets interessants voor jou tussen. En als je nog niet helemaal overtuigd bent: naast het uitdagende werk bieden we de kans om aan mooie projecten te werken, tegen een goed salaris, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en opleidingen. Het complete pakket dus.

Werkaanbod in Gelderland

Bij Proton Group beschouwen we onszelf als een jong en dynamisch bedrijf, vooral door onze snelle en energieke aanpak. Met twintig jaar ervaring zijn we gedreven en vol energie. Hoewel we bescheiden zijn, zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren, detacheren, uitzenden en flexibel inzetten van vakmensen binnen de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dit doen we onder andere in Gelderland, met aanwezigheid in steden zoals Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Barneveld, Doetinchem, Zutphen en Harderwijk. Van lead engineer tot onderhoudstechnicus, je vindt alle opdrachten op onze website. Ben jij een topper in de techniek die niet kan wachten om aan de slag te gaan? Dan verwelkomen we je graag in ons team! Bekijk snel onze opdrachten, zoals de opdrachten in elektrotechniek in Gelderland. Ook buiten Gelderland hebben we mogelijkheden. Bekijk snel onze zzp vacatures in de techniek.

Technisch detacheringsbureau

Proton Group bemiddelt tussen erkende leerbedrijven en BBL-trajecten, waarbij we jonge technici ondersteunen met coaching en begeleiding. Als bedrijf zijn we gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en VCU. Hoewel deze termen ingewikkeld kunnen lijken, betekent dit eenvoudigweg dat we weten waar we mee bezig zijn en daar ook goed in zijn. Dit wordt erkend door verschillende bedrijven, niet alleen in de regio Eindhoven maar ook daarbuiten, die al jarenlang met ons samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekopdrachten voor zzp elektromonteurs, technisch tekenaars of werkvoorbereiders, zoals Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voor zelfstandige professionals (zzp’ers) zoals werkaanbod voor zzp-werkvoorbereiders.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.