Skip to main content

Alle vacatures in lasser

Kun jij aan de slag als lasser? En wil je er graag goed mee verdienen? We hebben een paar mooie lasser vacatures voor je openstaan. Denk aan een vacature als lasser in Eindhoven of vacatures voor Mig Mag lasser. Reageer snel als er iets bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

LASSER VACATURES

Is een baan als lasser echt jouw ding? Stop maar met zoeken, en solliciteer op een van onze openstaande lasser vacatures, bijvoorbeeld een Mig Mag lasser vacature. Heb jij aantoonbare ervaring met een lasbril en lasmal? Bekijk dan onze site om te zien welke lasser vacatures er voor jou zijn. Denk aan een vacature als lasser in Eindhoven. Het kan gaan om bijvoorbeeld een allround lasser of een Tig lasser, het nauwkeurige laswerk. In de vacature vertellen we je wat je gaat verdienen, wat je precies moet doen en waar je aan moet voldoen. Ook geven we aan wat wij als Proton Group voor extra’s te bieden hebben. Kleine hint: denk aan een mooi salaris of goede pensioenregeling. Kijk ook eens bij het werkaanbod voor zzp’ers bij zzp lasser gezocht.

TECHNISCHE VACATURES EINDHOVEN

Als detacheringsbureau met een kantoor in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij dé schakel tussen werkgever en werknemer in de sector techniek, als we bescheiden blijven. Dus als lasser met expertise en ervaring kun je ook bij ons terecht. Onze lasser vacatures lopen erg uiteen: van mechanisch monteur tot paneelbouwer. Ook vacatures als Mig Mag lasser zijn van de partij. Je komt terecht in de regio Eindhoven, of ver daarbuiten, als collega kom je op een plek terecht bij jou in de buurt.

LASSER GEZOCHT

Wat doet een lasser nou precies? In ieder geval lassen, zoals de naam al zegt. Maar er komt meer bij kijken. Het bespreken van het werk met een leidinggevende bijvoorbeeld. Of het vaststellen welk materiaal en lasgereedschap je nodig hebt, en deze ook juist afstellen. Dit alles terwijl je natuurlijk rekening houdt met de milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Kun jij al die vaardigheden afvinken? Dan horen we graag van je via onze lasser vacatures! Denk aan een lasser Mig Mag vacature.

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU

De Proton Group begeleidt de juiste mensen naar de juiste plek, inmiddels al meer dan twintig jaar. We zijn een jong en flexibel bedrijf en doen vol energie ons werk. Als technisch uitzendbureau in Nederland detacheren wij personeel in de techniek. Oftewel in simpele woorden, zowel werkgevers als werknemers komen bij ons wanneer ze een baan open hebben staan of er een zoeken in deze sector. Bijvoorbeeld als het gaat om een vacature als lasser in Eindhoven of vacatures voor Mig Mag lasser. Wij doen niet aan onzin, maar gaan met onze heldere en nuchtere blik lekker aan de slag. Zo komen we samen met onze klanten en medewerkers tot het beste resultaat. Bekijk snel al onze lasser vacatures.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.