Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in Limburg

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. Check hieronder snel het openstaande werkaanbod voor zzp’ers in Limburg van de Proton Group.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod in jouw regio

UITZENDBUREAU in de techniek in o.a. LIMBURG

Ben jij bedreven in techniek en zoek je naar opdrachten in Limburg? Als uitzendbureau met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, zorgt Proton Group voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en zelfstandige professionals (zzp’ers). We streven naar een match waar zowel de werknemer, werkgever als wijzelf enthousiast over zijn. Onze opdrachten zijn niet beperkt tot de regio Eindhoven; we hebben ook mogelijkheden in diverse provincies, waaronder Limburg. Denk aan opdrachten voor assemblagemedewerkers, monteurs of loodgieters in Limburg. Als detacheringsbureau voeren we projecten uit door heel Nederland, inclusief Limburg. Bekijk snel alle beschikbare opdrachten in Limburg op onze website.

Werkaanbod voor zzp’ers werkvoorbereider

Voorbeelden van banen in de provincie Limburg is het werkaanbod voor werkvoorbereider, zzp monteur of lasser in Limburg. Als werkvoorbereider werk je hoofdzakelijk op kantoor. Je verantwoordelijkheid is het voorbereiden en begeleiden van diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van toegewezen opdrachten en zorgt voor de nodige ondersteuning door alle vereiste zaken te regelen, zoals correcte tekeningen en materialen, vóór aanvang van het project. Naast werkvoorbereiding kunnen ook andere taken deel uitmaken van deze functie, zoals tekenen, berekenen, het begeleiden van de productie, het uitvoeren van controles en het geven van werkinstructies. Het vermogen om te plannen en organiseren is essentieel in dit beroep. Daarnaast omvatten deeltaken het interpreteren van tekeningen, het bestellen van materialen en werkbenodigdheden, en het correct bijhouden van de projectadministratie.

Techniek in Limburg

Als Proton Group zien we onszelf als jong en dynamisch bedrijf, vooral door onze vlotte en energievolle manier van handelen. We bestaan inmiddels twintig jaar en zitten vol drive en energie. Zo bescheiden als we zijn, kun je ons dé specialist noemen in het werven en selecteren, detacheren, uitzenden en het flexibel inzetten van vakmensen in de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dat doen we onder andere in Limburg in de volgende steden: Maastricht, Venlo, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade en Urmond. Van elektromonteur, loodgieter tot machine operator opdrachten, je ziet al het werkaanbod in Limburg op onze site. Ben jij de topper in de techniek die niet kan wachten aan de slag te gaan? Dan hebben we je graag in ons team! Bekijk snel onze zzp vacatures in de techniek.

Technisch detacheringsbureau

Proton bemiddelt voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Daar zijn diverse bedrijven in de regio Eindhoven en ver daarbuiten het mee eens: ze werken al jaren met ons samen. Werkaanbod waar we voor samenwerken zijn onder andere voor technisch tekenaar, bij een elektromonteur gezocht (vast of als zzp elektromonteur) of werkvoorbereider opdrachten in Limburg, voor de bouw of techniek. Proton werkt samen met zzp’ers, bekijk bijvoorbeeld het werkaanbod voor zzp’ers zoals zzp werkvoorbereider.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.