Skip to main content

Al het zzp werkaanbod in Noord-Brabant

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. Check hieronder snel het openstaande zzp werkaanbod in Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Helmond, Bergen op Zoom, Waalwijk en andere plaatsen.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod in jouw regio

Uitzendbureau in de techniek in Eindhoven

Ben jij een technisch talent op zoek naar opdrachten in Noord-Brabant? Proton Group, een technisch uitzendbureau met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, staat klaar om de perfecte match te maken. Een match waar zowel de zelfstandige professional (zzp’er), opdrachtgever als wij enthousiast over zijn. We hebben mogelijkheden niet alleen in de regio Eindhoven, maar ook in andere delen van Noord-Brabant. En trouwens, we realiseren projecten door heel Nederland, niet alleen beperkt tot Noord-Brabant. Bekijk snel alle beschikbare opdrachten op onze website. Denk aan opdrachten zoals zzp lassers of operators ergens in Noord-Brabant. Ook als assemblagemedewerker, elektromonteur in Eindhoven, of loodgieter hebben we interessante opdrachten voor jou: check ons zzp werkaanbod in Noord-Brabant.

Werkaanbod in de techniek in Brabant

We hebben interessante opdrachten beschikbaar binnen de technische sector, waaronder elektrotechniek, installatietechniek en machinebouw. Ben je op zoek naar opdrachten als lasser (in Eindhoven), zzp-monteur, elektromonteur, CNC-frezer of paneelbouwer? Op onze website kun je snel zien welke opdrachten beschikbaar zijn. Misschien zit er wel iets voor jou tussen. En dat is nog niet alles. Naast het uitdagende werk kun je ook deelnemen aan boeiende projecten, genieten van een goed salaris en krijg je de kans om jezelf persoonlijk te ontwikkelen met behulp van onze coaching en opleidingen – het complete pakket. Bekijk al ons zzp werkaanbod binnen de elektrotechniek in Noord-Brabant, zoals opdrachten voor technisch tekenaars, CNC-operators of machineoperators.

Zzp werkaanbod in Noord-Brabant

Bij Proton Group beschouwen we onszelf als een jong en dynamisch bedrijf, gedreven door onze snelle en energieke aanpak. Met twintig jaar ervaring zijn we vol passie en vastberadenheid. Hoewel we bescheiden zijn, hebben we ons ontwikkeld tot specialisten in het aantrekken, detacheren, uitzenden en flexibel inzetten van vakmensen binnen de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Onze activiteiten strekken zich uit tot verschillende steden in Noord-Brabant, waaronder Eindhoven, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Helmond en Waalwijk. Of je nu een lead engineer, onderhoudstechnicus of operator bent, je vindt al het beschikbare (elektrotechniek) zzp werkaanbod voor Noord-Brabant op onze website. Ben jij een technisch talent dat staat te popelen om aan de slag te gaan? Dan verwelkomen we je graag in ons team! Ook buiten Noord-Brabant hebben we mogelijkheden. Bekijk snel onze zzp vacatures in de techniek.

Technisch detacheringsbureau

Proton Group bemiddelt bij erkende leerbedrijven en BBL-trajecten, waarbij we jonge technici ondersteunen met coaching en begeleiding. Als bedrijf zijn we gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en VCU, wat aantoont dat we deskundig zijn in ons vakgebied. Dit wordt erkend door verschillende bedrijven, zowel in de regio Eindhoven als daarbuiten, die al lange tijd met ons samenwerken. Dit geldt bijvoorbeeld voor zoekopdrachten naar elektromonteurs (zowel vast als voor zzp’ers) en werkvoorbereiders, zoals Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Bovendien werken we ook nauw samen met zelfstandige professionals (zzp’ers). Bekijk ons zzp werkaanbod, zoals beschikbare opdrachten voor zzp-werkvoorbereiders.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.