Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in Utrecht

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. Check hieronder snel de openstaande vacatures in Utrecht: Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten en andere plaatsen. Van vacatures in de elektrotechniek in Utrecht tot de machinebouw of installatietechniek.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod in jouw regio

UITZENDBUREAU in de techniek in UTRECHT

Ben jij sterk met techniek? En op zoek naar een baan in Utrecht? Als technisch uitzendbureau gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zorgt Proton Group voor de juiste match. Een match waar zowel de werknemer, werkgever en wij enthousiast over zijn. Dat kunnen vacatures in de regio Eindhoven zijn, maar voor andere regio’s in diverse provincies hebben we ook vacatures openstaan. Wij realiseren als detacheringsbureau projecten door heel Nederland, ook in Utrecht. Check alle openstaande vacatures, bijvoorbeeld in elektrotechniek in Utrecht, snel op de site.

Vacatures in de techniek

Het gaat dan om mooie banen in de techniek. Denk aan elektrotechniek, installatietechniek en de machinebouw. Aan het zoeken naar een vacature voor assemblage medewerker, lasser (ook voor zzp lassers), machine operator vacatures, zzp monteur of elektromonteur? Of toch aan de slag als CNC frezer of paneelbouwer? Op onze site zie je snel of we vacatures open hebben staan, bijvoorbeeld vacatures in elektrotechniek in Utrecht. Misschien zit er voor jou wel wat bij. Nog niet overtuigd? Naast het toffe werk mag je ook werken aan mooie projecten, tegen een goed salaris, met ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen met onze coaching en opleiding: het hele totaalpakket.

Techniek in Utrecht

Als Proton Group zien we onszelf als jong en dynamisch bedrijf, vooral door onze vlotte en energievolle manier van handelen. We bestaan inmiddels twintig jaar en zitten vol drive en energie. Zo bescheiden als we zijn, kun je ons dé specialist noemen in het werven en selecteren, detacheren, uitzenden en het flexibel inzetten van vakmensen in de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dat doen we onder andere in Utrecht in de volgende steden: Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden en Houten. Van lead engineer tot onderhoudstechnicus tot lasser, je ziet alle vacatures op onze site. Scroll bijvoorbeeld eens door de vacatures voor elektrotechniek in Utrecht. Ben jij de topper in de techniek die niet kan wachten aan de slag te gaan? Dan hebben we je graag in ons team! Ook in provincies buiten Utrecht hebben we vacatures, denk aan elektrotechniek vacatures in Zeeland. Bekijk snel onze zzp vacatures in de techniek.

Technisch detacheringsbureau

Proton bemiddelt voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Daar zijn diverse bedrijven in de regio Eindhoven en ver daarbuiten het mee eens: ze werken al jaren met ons samen bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek in Utrecht en bij vacatures voor elektricien (vast of als zzp elektromonteur), vacatures voor technisch tekenaar of werkvoorbereider vacatures, zoals een vacature Werkvoorbereider Bouw of Techniek. Proton werkt ook samen met zzp’ers. Bekijk bijvoorbeeld het werkaanbod voor zzp’ers, zoals voor zzp werkvoorbereider of zzp elektriciens gezocht.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.