Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in Zuid-Holland

Ben je een technisch talent? De Proton Group brengt je in contact met passende opdrachtgevers. Bekijk hieronder snel de beschikbare opdrachten voor zzp’ers binnen de techniek in Zuid-Holland.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod in jouw regio

UITZENDBUREAU actief in o.a. ROTTERDAM

Ben je bedreven in techniek en als zzp’er op zoek naar opdrachten in Zuid-Holland? Als technisch uitzendbureau met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, zorgt Proton Group voor de perfecte match tussen zelfstandige professionals (zzp’ers) en opdrachtgevers. We streven naar een match waar zowel de werknemer, werkgever als wijzelf enthousiast over zijn. Onze opdrachten zijn niet beperkt tot de regio Eindhoven; we hebben ook mogelijkheden in diverse provincies, waaronder Zuid-Holland. Als detacheringsbureau voeren we projecten uit door heel Nederland, inclusief Zuid-Holland. Bekijk snel alle beschikbare (elektrotechniek) opdrachten in Zuid-Holland op onze website, zoals opdrachten voor loodgieters in Rotterdam.

Werkaanbod in de techniek voor zzp’ers

We bieden interessante opdrachten aan binnen de technische sector, zoals elektrotechniek, installatietechniek, als lasser en machinebouw. Ben je op zoek naar mogelijkheden als assemblagemedewerker, zzp-werkvoorbereider, zzp-lasser, zzp-monteur, machineoperator of bij zzp elektromonteur gezocht? Of heb je interesse om aan de slag te gaan als CNC-frezer of paneelbouwer? Op onze website kun je snel zien of we opdrachten beschikbaar hebben. Misschien is er wel iets wat bij jou past. En als je nog niet helemaal overtuigd bent: naast het interessante werk bieden we de kans om deel te nemen aan uitdagende projecten, tegen een goed salaris, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van onze coaching en opleidingen. We bieden het complete pakket.

Techniek in Zuid-Holland

Bij Proton Group zien we onszelf als een energiek en dynamisch bedrijf, vooral vanwege onze snelle en energieke aanpak. Met twintig jaar ervaring zijn we gedreven en vol enthousiasme. Hoewel we bescheiden zijn, zijn we specialisten in het werven, selecteren, detacheren, uitzenden en flexibel inzetten van vakmensen binnen de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dit doen we onder andere in Zuid-Holland, met aanwezigheid in steden zoals Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht en Alphen aan den Rijn. Of je nu een lead engineer, lasser of onderhoudstechnicus bent, je vindt alle beschikbare opdrachten in Zuid-Holland op onze website. Ben jij een topper in de techniek die staat te popelen om aan de slag te gaan? Dan verwelkomen we je graag in ons team! Bekijk snel onze zzp vacatures in de techniek.

Technisch detacheringsbureau

Proton bemiddelt bij erkende leerbedrijven en BBL-trajecten en ondersteunt jonge technici met coaching en begeleiding. Als bedrijf zijn we gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en VCU. Hoewel deze termen misschien ingewikkeld lijken, betekent het eenvoudigweg dat we weten waar we mee bezig zijn en dat we er goed in zijn. Dit wordt erkend door verschillende bedrijven, zowel in de regio Eindhoven als daarbuiten, die al vele jaren met ons samenwerken. We werken bijvoorbeeld samen bij het invullen van opdrachten voor elektriciens (zowel vast als voor zzp elektromonteurs), werkvoorbereiders (zoals Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek) of technisch tekenaars. Ook werken we nauw samen met zelfstandige professionals (zzp’ers). Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voor zzp’ers, zoals beschikbare opdrachten voor zzp-werkvoorbereiders.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.