Skip to main content

Vacature assemblage medewerker

Is assemblage jouw tweede naam? En wil je die skills graag toepassen bij je baan? Dan klinkt het alsof jij een mooi onderdeel van het Proton Team kan worden. Check hieronder of er een vacature voor assemblage medewerker voor jou bijstaat.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Vacature assemblage medewerker

Je bent op deze pagina uitgekomen omdat je zocht naar een vacature voor assemblage medewerker. Stop maar met zoeken, wij zetten hier een paar vacatures voor je op een rij. Van vacature voor assemblage medewerker tot vacatures voor machine operator, paneelbouwer, CNC Frezer en CNC Kanter. Zit er een storing in een productiemachine? Die los jij zo op. Zijn technische bouwpakketten jouw ding en heb je daar je baan van gemaakt? Dan zijn jij en je vaardigheden een goede aanvulling voor het Proton Team.

Uitzendbureau in o.a. Eindhoven

Het team van Proton bestaat uit vakmensen werkzaam in de sector techniek. Mensen die er net als jij vol voor gaan en weten wat ze doen. Wij realiseren projecten door heel het land, bijvoorbeeld als het gaat om assemblage werkzaamheden. We hebben niet alleen een vacature voor assemblage medewerker in de regio Eindhoven, bijvoorbeeld als assemblage monteur, een cnc kanter vacature of vacatures voor cnc operator. We opereren ook in andere provincies in het land. Bij ons ben je verzekerd van een toffe baan, waarbij je werkt aan mooie projecten, tegen een mooi salaris. Neem een kijkje in onze lijst.

Assemblage werkzaamheden in Brabant

Je omschrijft jezelf als topper in de techniek en draait er je hand niet voor om een installatie in elkaar te zetten: kom maar op met die uitdaging. Popel jij aan de slag te gaan bij enthousiaste werkgevers, voor bijvoorbeeld assemblage werkzaamheden? De Proton Group matcht jou graag aan een bedrijf dat goed bij je past, bijvoorbeeld bij een vacature voor assemblage medewerker. Dat doen we op een nuchtere manier. Samen met onze opdrachtgevers en werknemers komen we zo tot de beste samenwerkingen.

Uitzendbureau in de techniek – assemblage

Wij zijn expert in het uitzenden, werven en detacheren van vakmensen in de techniek. Proton Assembly en Proton Engineering vormen samen de Proton Group. Met onze NEN 4400-1 en VCU-certificaten weten wij wat we doen en daar zijn we ook goed in. Dus zoek jij een vacature voor assemblage medewerker of heb jij een baan openstaan? Als technisch uitzendbureau in onder andere Eindhoven helpen we je graag verder.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.