Skip to main content

Alle cnc operator vacatures

Wil jij aan de slag als cnc operator? En wil je er graag een mooi salaris voor? De Proton Group heeft cnc operator vacatures openstaan. Reageer snel als er iets bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse in onze cnc operator vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Cnc operator vacatures

Ben jij graag met machines bezig? Is het besturen van deze apparaten een van jouw vaardigheden? Zet die zoektocht stop, en solliciteer op een van onze cnc operator vacatures. Heb jij aantoonbare ervaring met computergestuurde machines en toezicht houden op productieprocessen? Bekijk dan onze site om te zien welke cnc operator vacatures er voor jou zijn. In de vacature vertellen we je wat je salaris is, wat precies je werkzaamheden zijn en waar je aan moet voldoen. Ook geven we aan wat onze extra’s zijn. Een kleine hint: denk aan een mooi salaris of goede pensioenregeling.

Vacatures in Eindhoven

Als uitzendbureau in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij dé schakel tussen werkgevers en medewerkers in de sector de techniek. Dus als cnc operator met expertise en ervaring ben je van harte welkom bij ons team. Onze cnc operator vacatures zijn erg divers. Je komt terecht in de regio Eindhoven of (ver) daarbuiten: als werknemer kom je op een plek te werken bij jou in de buurt.

Cnc operator gezocht

Wat doet een cnc operator? Het correct laten draaien van de machines in het productieproces is jouw main focus. Dat kan gaan om bijvoorbeeld staalproducten of kunststof producten in de techniek, metaal- of bouwsector. Je moet dus de juiste kennis en vaardigheden hebben om de machines te bedienen. Ook het lezen en interpreteren van technische tekeningen en het juiste gereedschap bepalen vallen in het takenpakket van een cnc operator.

Technisch detacheringsbureau Proton

De Proton Group begeleidt de juiste mensen naar de juiste plek, inmiddels al meer dan twintig jaar. We zijn een flexibel uitzendbureau en doen ons werk vol energie. Wij detacheren technisch personeel: zowel werkgevers als medewerkers komen bij ons wanneer ze vacatures open hebben of er een zoeken in deze sector. Bijvoorbeeld als het gaat om cnc operator vacatures. Wij gaan met onze heldere en nuchtere blik fijn aan de slag. Zo komen we samen met onze klanten en onze teamleden tot de beste resultaten. Bekijk snel al onze vacatures.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.