Skip to main content

Uitzendbureau in Eindhoven – vacatures

De Proton Group heeft meer dan twintig jaar aan ervaring in de sector opgebouwd. Als uitzendbureau in de techniek zijn we gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, en we stralen positiviteit uit met een sterke drive, energie en dynamiek. Neem hieronder een kijkje bij onze beschikbare vacatures in Eindhoven.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Uitzendbureau in Eindhoven

Ben je bedreven in techniek en zoek je naar werk in Eindhoven of Noord-Brabant? Als technisch uitzendbureau met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, zorgt Proton Group ervoor dat de juiste match wordt gemaakt. Deze match moet zowel de werknemer als de werkgever en ons enthousiast maken. We hebben niet alleen vacatures in de regio Eindhoven, maar ook in andere delen van Noord-Brabant en de rest van het land. Ons uitzendbureau voert vanuit Eindhoven en de andere vestigingen projecten uit door heel Nederland, dus we hebben diverse vacatures beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website voor alle openstaande vacatures voor werken in de techniek, zoals bijvoorbeeld een vacature voor een lasser in Eindhoven, een operator in Noord-Brabant, een assemblage medewerker of elektromonteur in Eindhoven of vacatures voor loodgieter.

Allerlei vacatures in de techniek

Het gaat om mooie banen binnen de technische sector, waaronder elektrotechniek, installatietechniek en machinebouw. Ben je op zoek naar een vacature als lasser (ook voor zzp lassers), mechanisch monteur, elektromonteur, CNC frezer of paneelbouwer? Op onze website kun je snel zien of er vacatures van ons uitzendbureau in Eindhoven beschikbaar zijn die aansluiten bij jouw wensen. Misschien hebben wij iets interessants voor jou. En alsof het werk op zichzelf nog niet genoeg is, bieden we ook de mogelijkheid om deel uit te maken van boeiende projecten, met een aantrekkelijk salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling dankzij onze coaching en opleidingsmogelijkheden. Kortom, het complete pakket. Ontdek alle vacatures in Eindhoven, zoals banen voor technisch tekenaars, CNC-operators en machine-operators.

Vacatures in Noord-Brabant

Bij ons uitzendbureau in Eindhoven beschouwen we onszelf als een jong en dynamisch bedrijf, gekenmerkt door onze snelle en energieke manier van handelen. Met een ervaring van twintig jaar zijn we nog steeds gedreven en vol energie. Hoewel we bescheiden zijn, kunnen we worden beschouwd als dé specialist op het gebied van werving en selectie, detachering, uitzending en de flexibele inzet van vakmensen in de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dit doen we onder andere in Noord-Brabant, met aanwezigheid in steden als Eindhoven, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Helmond en Waalwijk. Van lead engineer tot onderhoudstechnicus en operator, je vindt alle (elektrotechniek) vacatures voor Noord-Brabant op onze website. Ben jij de technische professional die niet kan wachten om aan de slag te gaan? Dan verwelkomt ons uitzendbureau je graag in het team! Ook buiten Noord-Brabant hebben we vacatures, zoals elektrotechniek vacatures in Zeeland.

Technisch detacheringsbureau

Proton werkt als tussenpersoon voor erkende leerbedrijven en BBL-trajecten, waarbij we jonge technici ondersteunen met coaching en begeleiding. Als bedrijf zijn we gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en VCU, wat wellicht ingewikkelde termen zijn, maar simpelweg betekent dat we weten wat we doen en daar succesvol in zijn. Dit wordt bevestigd door verschillende bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten die al vele jaren met ons uitzendbureau samenwerken. Of het nu gaat om het vinden van een elektromonteur, het invullen van werkvoorbereider vacatures, zoals een vacature voor Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek, wij hebben bewezen resultaten.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.