Skip to main content

Technisch uitzendbureau: onze vacatures

Beheers je technische vaardigheden? Bij technisch uitzendbureau Proton Group zorgen wij ervoor dat je in contact komt met de ideale werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en deskundige personen om ons team te versterken. Neem snel een kijkje hieronder voor de beschikbare posities!

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Technisch uitzendbureau in Eindhoven

De Proton Group, gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is een gespecialiseerd technisch uitzendbureau. Onze kernwaarde is ervoor zorgen dat het juiste technische personeel op de juiste plek belandt. Wij richten ons op de dynamische technische sector, waarbij we techniek vacatures aanbieden in verschillende vakgebieden, zoals elektro- en installatietechniek. Denk hierbij aan functies zoals CNC-operator, elektricien, bankwerker, assemblagemedewerker, machine-operator of MIG MAG-lasser. Ben jij een vakman of vakvrouw op zoek naar een uitdagende baan voor werken in de techniek? Aarzel niet en reageer snel op een van onze openstaande technische vacatures. Zowel jij als je toekomstige werkgever zullen er zeker geen spijt van hebben. Als werkgever helpen we ook graag om de perfecte match te vinden.

Aan de slag in de techniek

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit onder andere het prachtige Brabant, met Eindhoven als een van onze centrale locaties. Hoewel we kantoren hebben in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle uithoeken van het land, zelfs buiten de provincies Brabant, Limburg en Zuid-Holland. We bedienen ook regio’s zoals Zeeland, Utrecht en Groningen. Als technisch uitzendbureau zijn we verspreid over heel Nederland aanwezig, met vacatures voor functies zoals werkvoorbereider (in Limburg), machine-operator, elektromonteur (ook zzp elektriciens), pijpfitter of lasser (ook voor zzp-lassers).

Vacatures in en rondom Eindhoven

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij als technisch uitzendbureau actief in het realiseren van projecten door heel Nederland. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn voornamelijk actief in de installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. Hierbij kun je denken aan diverse functies, zoals technisch tekenaar, machine operator of elektromonteur. Bij ons heerst een positieve sfeer, waarbij we met enthousiasme en energie jou als werkgever of werknemer graag vooruit helpen. Dit wordt ook erkend door diverse bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten, die al jarenlang succesvol met ons samenwerken. Wil jij je aansluiten bij ons team?

Uitzendbureau Proton Group

Bekijk hierboven al onze vacatures, variërend van elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Bij ons technisch uitzendbureau verwelkomen we graag enthousiaste en bekwame collega’s die vol energie aan de slag willen bij een bedrijf in hun directe omgeving. Zie jij jezelf hierin? Dan ben je welkom bij het Proton team – laat snel van je horen!

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.