Skip to main content

Alle werkvoorbereider vacatures

Wil jij aan het werk als werkvoorbereider? En wil je er graag een mooi salaris voor? Proton Group heeft werkvoorbereider vacatures openstaan. Reageer snel als er een baan bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse in onze werkvoorbereider vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Werkvoorbereider vacatures

Ben jij een kei in projecten voorbereiden? Bied jij ondersteuning bij lopende opdrachten?Solliciteer op een van onze werkvoorbereider vacatures. Heb jij aantoonbare ervaring met elektrotechnische of installatiewerkzaamheden? Bekijk onze website om te zien welke werkvoorbereider vacatures er voor jou zijn. We vertellen je wat je salaris gaat zijn, wat je werk precies is en welke eisen je moet afvinken voor de functie. Ook geven we aan wat onze extra’s zijn. Kleine hint: een mooi salaris of goede pensioenregeling. Bekijk direct al onze banen, zoals een vacature voor Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Neem onder andere een kijkje bij onze vacatures voor werkvoorbereider in Limburg. Naast banen voor een vast dienstverband, biedt Proton ook werkaanbod aan voor zzp’ers, zoals opdrachten voor een zzp werkvoorbereider.

Technische vacatures door heel Nederland

Als uitzendbureau in Eindhoven, Zoetermeer en Urmond zijn wij dé deskundige schakel tussen werkgevers/bedrijven en medewerkers in de technische branche. Dus als werkvoorbereider met expertise en ervaring ben je van harte welkom bij het Proton team. Onze vacatures zijn erg verschillend. Je gaat werken in de regio Eindhoven of (ver) daarbuiten: als medewerker kom je op een plek te werken die bij jou in de buurt is.

Wat doe je als werkvoorbereider?

Als zelfstandig werkvoorbereider ben je werkzaam vanuit kantoor. Jouw taak is het voorbereiden en begeleiden van projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de planning van toegewezen opdrachten en biedt ondersteuning door alle nodige zaken te regelen (zoals juiste tekeningen en materialen) vóór het project begint. Naast de werkvoorbereiding kan deze baan ook ander werk omvatten zoals tekenen, berekenen, begeleiden van productie, controleren en het geven van werkinstructies. Bij dit beroep zijn plannen en organiseren belangrijk. Daarnaast krijg je te maken met deeltaken als het interpreteren van tekeningen, het bestellen van materialen en werkbenodigdheden en de juiste projectadminstratie voeren.

Uitzendbureau Proton Group

De Proton Group begeleidt al meer dan twee decennia de juiste mensen naar de juiste plaats. Als flexibel uitzendbureau doen we het werk vol energie. Proton detacheert personeel in de techniek: werkgevers én werknemers komen naar ons wanneer ze vacatures open hebben of er een zoeken in de branche. Bijvoorbeeld als het gaat om werkvoorbereider vacatures. Proton werkt met een heldere en nuchtere houding. Zo komen we samen met onze klanten en ons team tot het beste resultaat.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.