Skip to main content

Een vacature voor werkvoorbereider in de bouw

Wil jij aan het werk als werkvoorbereider in de bouw? En wil je er graag een goed salaris voor? De Proton Group heeft een vacature voor werkvoorbereider in de bouw openstaan, in diverse plaatsen. Reageer snel als er een vacature bij staat waar jij blij van wordt.

Interesse in een vacature voor werkvoorbereider in de bouw?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Vacatures in de bouw

Is het voorbereiden van projecten jouw ding? Wil jij de steun en toeverlaat zijn bij bouwprojecten? Met onze vacature als Werkvoorbereider Bouw mag jij met die taken aan de slag. Met ervaring in de installatietechniek of elektrotechniek kun jij de projecten nog beter ondersteunen. Op onze website vind je alle vacatures die we open hebben staan. Je leest er meer over je salaris, de werkzaamheden en de eisen voor de baan. Onze extra’s als een mooi salaris of goede pensioenregeling geven we je ook mee. Neem gelijk een kijkje tussen al onze banen bijvoorbeeld bij vacatures voor werkvoorbereider in Limburg. Naast banen voor een vast dienstverband, biedt Proton ook werkaanbod aan voor zzp’ers, zoals opdrachten voor een zzp werkvoorbereider.

Technische vacatures door heel het land

Als uitzendbureau gevestigd in Eindhoven, Zoetermeer en Urmond helpen wij werkgevers/bedrijven en medewerkers in de technische sector. Als werkvoorbereider in de bouw staat er vast een vacature bij die bij jou past. De vacatures op onze website lopen erg uiteen. Je werkt bij jou in de regio, zoals Eindhoven: je komt op een plek te werken bij jou in de buurt. Zo ben je niet uren per dag aan reistijd kwijt.

Vacature werkvoorbereider in de bouw

Als werkvoorbereider in de bouw speel jij een belangrijke rol in het bouwproces. Je biedt ondersteuning bij projecten die begonnen zijn of gaan starten. Jij zorgt dat alles op de bouwplaats aanwezig is, middels goed communiceren en onderhandelen. De voorbereiding, planning en organisatie van bouwprojecten zijn jouw taken. Zo stel je onder andere planningen op, coördineer je op de bouwplaats en houd je administratie bij.

Uitzendbureau Proton Group

Als uitzendbureau begeleiden wij de juiste kandidaten naar de plek die bij hen past. Dat doen we flexibel en vol energie. Als detacheerder in de techniek nemen wij vacatures van werkgevers aan en helpen we werknemers zoeken naar een nieuwe baan. Bijvoorbeeld als het gaat om een vacature Werkvoorbereider Bouw. Helder en nuchter: zo gaat Proton te werk. Op deze manier behalen we met onze klanten samen het mooiste eindresultaat.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.