Skip to main content

Uitzendbureau technisch personeel

Ben je bedreven in technische vaardigheden? Bij ons uitzendbureau voor technisch personeel, Proton Group, zetten wij ons in om jou te koppelen aan de perfecte werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en deskundige mensen om ons team te versterken. Ontdek snel hieronder de beschikbare banen bij ons uitzendbureau!

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Uitzendbureau voor technisch personeel

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is de Proton Group een toegewijd uitzendbureau voor technisch personeel. Onze essentiële waarde is ervoor te zorgen dat de juiste personen op de juiste plaats terechtkomen. We concentreren ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in diverse vakgebieden, waaronder elektro- en installatietechniek. Denk hierbij aan boeiende functies zoals CNC-operator, elektricien, bankwerker, assemblagemedewerker, machine-operator of MIG MAG-lasser. Ben jij een vakman of vakvrouw die op zoek is naar een uitdagende positie voor werken in de techniek? Twijfel niet en reageer snel op een van onze openstaande vacatures bij ons gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel. Zowel jij als je toekomstige werkgever zullen er zeker geen spijt van hebben. Als uitzendbureau gaan we voor de perfecte match.

Een baan in de techniek

Onze werkzaamheden strekken zich uit vanuit het prachtige Brabant, waar Eindhoven een van onze centrale locaties is. Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle hoeken van het land, zelfs buiten de provincies Brabant, Limburg en Zuid-Holland. We bedienen ook regio’s zoals Zeeland, Utrecht en Groningen. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel zijn we verspreid over heel Nederland, met technische vacatures voor diverse functies, waaronder werkvoorbereider (in Limburg), machine-operator, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter of lasser (ook voor zzp-lassers). Ontdek de mogelijkheden van ons uitzendbureau, ongeacht waar je je in Nederland bevindt.

Vacatures regio Eindhoven

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel actief in het verwezenlijken van projecten door heel Nederland. Onze deskundige medewerkers zijn voornamelijk werkzaam in de installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. Denk hierbij aan diverse functies, zoals technisch tekenaar, machine-operator of elektromonteur. Bij ons heerst een positieve sfeer, waarbij we met enthousiasme en energie jou als werkgever of werknemer graag vooruit helpen. Dit wordt ook erkend door diverse bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten, die al jarenlang succesvol met ons als uitzendbureau samenwerken. Wil jij deel uitmaken van ons team?

Uitzendbureau Proton Group

Bekijk bovenstaand al onze vacatures, variërend van elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we graag enthousiaste en bekwame collega’s die vol energie aan de slag willen bij een bedrijf in hun directe omgeving. Herken je jezelf hierin? Dan ben je van harte welkom bij het Proton team – laat snel van je horen! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.