Skip to main content

Alle vacatures in elektrotechniek

Is een baan in de elektrotechniek iets voor jou? Hieronder staan al onze vacatures in elektrotechniek in Nederland, zoals Eindhoven, die nog gevuld moeten worden. Check snel of er voor jou een beroep in de techniek tussen staat.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Elektrotechniek bedrijven

In de elektrotechniek staat men te springen om nieuwe mensen en dat merken wij ook: werkgevers zijn hard op zoek naar werknemers. Onder techniek worden veel beroepen verstaan, zoals een elektromonteur (in de utiliteit), installatiemonteur of engineer. De werkzaamheden van een elektromonteur bestaan uit het aanleggen van buisinstallaties, bekabeling, aansluiten van groepenkasten, hangen van verlichting, aanleggen datanetwerken, aanleggen brandmeldinstallatie, aanleggen noodverlichting en ontruiming en service & onderhoud. Al met al erg divers werk! Elektromonteur gezocht? De uitvoering en voorbereiding van installaties zijn een eitje voor uitzendbureau in vacatures voor elektrotechniek Proton Group, met name in de elektrotechniek en de installatietechniek. We komen bij verschillende instanties over de vloer. Kantoren en woningen maar ook ziekenhuizen, zorginstellingen en de gemeente. Bekijk bijvoorbeeld onze werkvoorbereider vacatures, als een vacature Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek, of het werkaanbod voor zzp’ers zoals voor zzp werkvoorbereider.

Uitzendbureau gevestigd in Eindhoven

Wij bemiddelen voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Daar zijn diverse bedrijven in de regio Eindhoven en ver daarbuiten het mee eens: ze werken al jaren met ons samen. Je vindt al de vacatures in elektrotechniek van ons uitzendbureau op onze website, zoals vacatures elektromonteur in Eindhoven. Andere banen in ons aanbod zijn elektrotechniek vacatures zoals vacature elektromonteur utiliteit in bijvoorbeeld Limburg en een job voor technisch tekenaar/engineer.

Elektrotechniek vacatures in Eindhoven

De Proton Group bestaat uit Proton Assembly en Proton Engineering. Als detacheringsbureau in branches als de elektrotechniek in Nederland koppelen we werkgever aan werknemer, op zoek naar de perfecte match. Bij ons vind je diverse vacatures in elektrotechniek in Nederland, zoals Eindhoven: engineer, elektromonteur utiliteit, panelenbouwer, onderhoudstechnicus, programmeur en lasser (ook zzp lassers). Zoek je naar andere elektrotechniek vacatures? Geen probleem. Op onze site staan andere vacatures in de elektrotechniek (in Eindhoven), die we op willen vullen met enthousiaste vakmensen die graag aan de slag willen. Nog niet overtuigd? Je werkt aan mooie projecten, tegen een goed salaris, met ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen met onze coaching en opleiding. We bieden je het complete totaalpakket. Dus check snel bijvoorbeeld onze vacatures elektrotechniek, zoals de vacature zelfstandig elektromonteur in Urmond of elektromonteur in Eindhoven.

Vacatures elektrotechniek

Ben jij al enthousiast geworden? Denk jij dat deze branche bij jou past? Aarzel niet meer en solliciteer op onze vacatures. Voorbeelden zijn vacatures in elektrotechniek in Zeeland of andere provincies. Zo regelen wij een goede match tussen medewerker en werkgever, in de toffe sector de techniek. Dat doen we inmiddels al meer dan twintig jaar, vol drive en energie, voor zowel bedrijven als werkzoekenden. Solliciteer bijvoorbeeld voor vacatures als werkvoorbereider in Limburg.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.