Skip to main content

Zzp elektromonteur gezocht

Zzp elektromonteur gezocht! Ben jij geschikt voor een zelfstandige positie in de elektrotechniek? Hier zijn alle opdrachten beschikbaar voor elektromonteurs. Interesse? Reageer meteen!

Zzp elektromonteur gezocht! Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod voor elektromonteur in jouw regio

Zzp elektromonteur gezocht

Ben jij een zzp elektromonteur op zoek naar nieuwe kansen in de elektrotechniek? Werkgevers zijn dringend op zoek naar zelfstandige elektromonteurs. Of je nu ervaring hebt als elektromonteur, engineer, onderhoudstechnicus, paneelbouwer, programmeur, lasser (ook zzp lassers), of in andere elektrotechnische rollen, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar bij een zzp elektromonteur gezocht. Het plannen en uitvoeren van installaties is voor ons team vanzelfsprekend, vooral binnen de elektro- en installatietechniek. Onze professionals, waaronder zzp elektromonteurs, werken in diverse sectoren, van kantoren en woningen tot zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten. Ontdek onze vacatures, zoals die voor werkvoorbereiders, zoals Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek.

Proton Group: uitzendbureau in de techniek

De Proton Group is gespecialiseerd in het bemiddelen van (zelfstandige) elektromonteurs voor BBL-trajecten en erkende leerbedrijven. Met onze begeleiding en coaching ondersteunen we ambitieuze technische professionals, waaronder zzp elektromonteurs. Binnen de Proton Group opereren zowel Proton Assembly als Proton Engineering. Onze NEN 4400-1 en VCU certificaten getuigen van onze expertise en kwaliteit. Met een uitgebreid netwerk in en rondom de regio Eindhoven bieden we ondersteuning aan jonge vakmensen. Bij zzp elektromonteurs gezocht schakelen wij met opdrachtgevers en gaan we actief op zoek naar passende opdrachten. We hebben ook mogelijkheden voor andere functies, zoals technisch tekenaar/engineer.

Werkaanbod voor elektromonteur

Zzp Elektromonteur gezocht! Maar wat houdt het werk als zelfstandig elektromonteur precies in? Als zzp elektromonteur ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het leggen van bekabeling en buisinstallaties, installeren van datanetwerken, aansluiten van groepenkasten, plaatsen van verlichting, installeren van brandmeldinstallaties, aanleggen van noodverlichting en ontruiming, en het uitvoeren van service en onderhoud. Het werk is uiterst gevarieerd! Bovendien profiteer je als zelfstandig elektromonteur van de voordelen die werken bij Proton met zich meebrengt, zoals uitdagende projecten, een aantrekkelijk salaris en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met coaching en begeleiding. Heb je interesse in ons aanbod voor zzp elektromonteurs gezocht? Bekijk snel onze openstaande opdrachten, zoals die voor zzp elektromonteurs in Eindhoven.

Reageer direct

Op zoek naar zzp elektromonteurs! Onze zelfstandige elektromonteurs bij Proton werken in verschillende regio’s in Nederland, waaronder steden als Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Als uitzendbureau zorgen wij voor een nauwkeurige match tussen zelfstandige elektromonteurs en opdrachtgevers, en dit op locaties dichtbij huis. Met meer dan twintig jaar ervaring in de uitzendbranche bedienen wij zowel bedrijven als zelfstandige professionals. Heb je vragen of opmerkingen over ons aanbod voor zzp elektromonteurs gezocht? Aarzel niet en neem contact met ons op: bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.