Skip to main content

Alle vacatures voor technisch tekenaar

Wil jij aan de slag als technisch tekenaar? En wil je er graag een mooi salaris voor? De Proton Group heeft tekenaar vacatures openstaan. Reageer snel als er een vacature voor technisch tekenaar bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse in onze technisch tekenaar vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Technisch tekenaar vacatures

Puzzel jij graag met technische tekeningen? En kun jij aan de slag met programma’s om deze uit te werken en op te zetten? Solliciteer op een van onze technisch tekenaar vacatures. Heb jij aantoonbare ervaring met elektrotechnische of installatiewerkzaamheden? Bekijk onze site om te zien welke tekenaar vacatures we voor jou hebben. In de openstaande vacature vertellen we je wat je salaris gaat zijn, wat je werk inhoudt en aan welke functie-eisen je moet voldoen voor de baan. Ook vertellen we wat de extra’s zijn. Een kleine hint: een mooi salaris of een goede regeling voor je pensioen.

Vacatures in heel Nederland

Als uitzendbureau in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer opereren wij als dé schakel tussen werkgevers en personeel in de technische branche. Dus als technisch tekenaar met expertise en ervaring ben je van harte welkom bij ons team. Onze tekenaar vacatures zijn erg uiteenlopend. Je komt terecht in de regio Eindhoven of (ver) daarbuiten: als werknemer kom je op een plaats te werken in jouw buurt. Zo hebben we ook vacatures voor technisch tekenaar in de provincie Limburg.

Technisch tekenaar gezocht

Als zelfstandig technisch tekenaar werk je op kantoor; je zal vaak te vinden zijn achter een PC. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van technische tekeningen voor de elektro- of installatietechniek. Je werkt met speciale programma’s zoals AutoCAD, Microstation en Revit. De hoofdtaak in een vacature voor tekenaar in de techniek is het maken van technische (3D-)tekeningen met behulp van CAD-software. Daarnaast krijg je te maken met deeltaken als het controleren van tekeningen, het uitwerken van conceptontwerpen en detailtekeningen en overleggen met projectleiders en engineers.

Over de Proton Group

Als de Proton Group begeleiden we de geschikte mensen naar de juiste plek binnen een bedrijf, inmiddels al meer dan twee decennia. Proton is een flexibel uitzendbureau en wij doen het werk als team vol energie. Schakel ons in voor het detacheren van personeel in de techniek: zowel opdrachtgevers als personeel helpen wij verder met vacatures in deze branche. Bijvoorbeeld als het gaat om tekenaar vacatures. Met een nuchtere houding en heldere blik gaan wij voor je aan het werk en komen we tot het beste resultaat. Bekijk direct al onze banen.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.