Skip to main content

Zzp elektricien gezocht

Zzp elektricien gezocht! Past een baan in de elektrotechniek als zzp’er goed bij jou? Hieronder vind je al ons werkaanbod voor elektriciens. Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Zzp elektricien gezocht! Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Werkaanbod voor elektricien in jouw regio

Zzp elektricien gezocht

Zzp elektriciens gezocht: de vraag naar nieuw talent in de elektrotechniek is groot, en werkgevers zoeken ook naar zzp elektriciens. Of je nu ervaring hebt als elektricien, engineer, onderhoudstechnicus, panelenbouwer, programmeur, lasser (ook zzp lassers), of in andere elektrotechnische functies, ons uitzendbureau heeft een diverse werkaanbod beschikbaar. Het voorbereiden en uitvoeren van installaties is voor ons personeel een tweede natuur, vooral binnen de elektrotechniek en installatietechniek. Onze professionals, zoals een zzp elektricien, werken in verschillende sectoren, van kantoren en woningen tot zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten. Ontdek bijvoorbeeld onze vacatures voor werkvoorbereiders, zoals Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek.

Proton Group: uitzendbureau in de techniek

De Proton Group is gespecialiseerd in het bemiddelen van (zelfstandige) elektriciens voor BBL-trajecten en erkende leerbedrijven. Met onze begeleiding en coaching ondersteunen we op deze manier ambitieuze technische professionals, bijvoorbeeld bij een zzp elektricien gezocht. Binnen de Proton Group opereren zowel Proton Assembly als Proton Engineering. Onze NEN 4400-1 en VCU certificaten getuigen van onze expertise en kwaliteit. Met een uitgebreid netwerk in en rondom de regio Eindhoven bieden we ondersteuning aan jonge vakmensen. Wanneer er gezocht wordt naar een zzp elektricien, schakelen wij met opdrachtgevers en gaan we actief aan de slag met het werkaanbod voor elektricien. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor andere functies, zoals technisch tekenaar/engineer.

Werkaanbod voor elektricien

Zzp Elektricien gezocht! Maar wat houdt het werk als zelfstandig elektricien precies in? Als zzp elektricien ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het aanleggen van bekabeling en buisinstallaties, installeren van datanetwerken, aansluiten van groepenkasten, ophangen van verlichting, installeren van brandmeldinstallaties, aanleggen van noodverlichting en ontruiming, en het uitvoeren van service en onderhoud. Het werk is zeer divers! Bovendien profiteer je als zelfstandig elektricien van de voordelen die werken bij Proton met zich meebrengt, zoals interessante projecten, een aantrekkelijk salaris en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met coaching en begeleiding. Heb je interesse in ons werkaanbod voor zzp elektricien? Neem snel een kijkje tussen onze openstaande opdrachten, zoals zzp elektricien in Eindhoven.

Reageer direct

Op zoek naar een zzp elektricien! Onze zelfstandige elektriciens bij Proton zijn werkzaam in verschillende regio’s in Nederland, waaronder steden als Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Als uitzendbureau zorgen wij voor een nauwkeurige match tussen zelfstandige elektromonteurs en opdrachtgevers, en dit op locaties dichtbij huis. Met meer dan twintig jaar ervaring in de uitzendbranche bedienen wij zowel bedrijven als zelfstandige professionals. Heb je vragen of opmerkingen over ons zzp elektricien werkaanbod? Aarzel niet en neem contact met ons op: bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Chat openen
Hallo ๐Ÿ‘‹ Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.