Skip to main content

Zzp lasser gezocht: werkaanbod

Wil jij aan het werk als lasser als zzp’er? En wil je er graag een mooi salaris voor? Bekijk het werkaanbod voor zzp lasser gezocht van Proton. Reageer direct als er een opdracht bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Zzp lasser gezocht: werkaanbod

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Zzp lasser gezocht

Ben je gepassioneerd over het beroep van lasser? Stop met zoeken en solliciteer op een van onze beschikbare vacatures voor zzp lasser gezocht. Heb je bewezen ervaring met het gebruik van een lasbril en lasmal? Neem dan een kijkje op onze website om te ontdekken welke vacatures als zzp lasser beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lasserspositie in Eindhoven, variërend van allround lasser tot Tig lasser, gespecialiseerd in nauwkeurig laswerk. In de vacature voor zzp lasser gezocht geven we inzicht in het salaris, de specifieke taken en de vereisten. Daarnaast informeren we over de extra voordelen die Proton Group te bieden heeft. Hierbij een kleine tip: denk aan een aantrekkelijk salaris of een solide pensioenregeling.

Zzp werkaanbod

Wij zijn een detacheringsbureau met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, en zijn de verbindende factor tussen werkgevers en werknemers binnen de technische sector, om bescheiden te blijven. Dus, als je een lasser bent met deskundigheid en ervaring, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook zzp’ers zijn namelijk welkom bij het team van Proton. We hebben diverse vacatures voor zzp lassers gezocht, variërend van Tig Lasser tot Mig/Mag Lasser. Of je nu in de regio Eindhoven of daarbuiten woont, je zult als collega terechtkomen op een locatie die handig is voor jou.

Wat doe je als lasser?

Wat houdt het werk van een (zzp) lasser eigenlijk in? Het gaat voornamelijk om lassen, zoals de naam al suggereert. Maar er zijn ook andere aspecten bij betrokken. Bijvoorbeeld het bespreken van het werk met een leidinggevende, het bepalen van het benodigde materiaal en lasgereedschap, en het correct afstellen daarvan. Dit alles moet plaatsvinden terwijl je uiteraard voldoet aan milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Beheers jij al deze vaardigheden? Dan ontvangen we graag jouw reactie op onze vacatures voor zzp lassers gezocht!

Uitzendbureau Proton Group

Al meer dan twintig jaar begeleidt de Proton Group met enthousiasme de juiste vakmensen naar geschikte posities. Als een dynamisch en jong bedrijf zijn we vol energie bezig met onze werkzaamheden. Als technisch uitzendbureau in Nederland richten wij ons op het detacheren van personeel in de technische sector. Met andere woorden, zowel werkgevers als werknemers kloppen bij ons aan wanneer ze een vacature hebben of op zoek zijn naar werk in deze branche. Bijvoorbeeld, als er een vacature openstaat voor een lasser in Eindhoven of als er behoefte is aan Mig/Mag lassers, zijn wij de juiste partner. Wij gaan met een heldere en nuchtere aanpak aan de slag. Op die manier bereiken we samen met onze klanten en medewerkers het beste resultaat. Ontdek snel al onze mogelijkheden in de vacatures voor zzp lassers gezocht.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.