Skip to main content

Proton Assembly B.V.

Proton Assembly is onderdeel van de Proton Group, een technisch uitzendbureau gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. We realiseren projecten in de techniek in het hele land en hebben collega’s in alle provincies, werkend aan openstaande opdrachten van werkgevers.

Welkom op de vernieuwde website van Proton Assembly B.V.

De Proton Group is inmiddels ruim 20 jaar kenner in de branche. We zijn een bedrijf met een positieve lading: vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn dé specialist in detacheren, uitzenden, werven en selecteren en het flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek, al zeggen we het zelf. Al jaren werken we samen met diverse toonaangevende bedrijven in de regio en daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vakkundige collega’s. Als collega bij Proton krijg je een uitdagende baan en een goed salaris. Klinkt mooi, toch? Daarbij opgeteld vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen we je met opleiding en coaching. Je mag ook werken aan mooie projecten, in vast dienstverband of als ZZP’er, bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven.

Vacatures bekijkenContact opnemen

Proton Group bestaat uit

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.