Over ons

Fijn dat je ons hebt gevonden! We vertellen graag wat meer over onszelf. Zo leer jij ons beter kennen. En wij leren jou ook graag beter kennen wanneer je wilt samenwerken met de Proton Group als werknemer of werkgever.

Wie zijn wij? En wat is Proton?

De Proton Group is inmiddels ruim 20 jaar kenner in de branche. We zijn een bedrijf met een positieve lading: vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn dé specialist in detacheren, uitzenden, werven en selecteren en het flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek, al zeggen we het zelf. Al jaren werken we samen met diverse toonaangevende bedrijven in de regio en daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vakkundige collega’s. Als collega bij Proton krijg je een uitdagende baan en een goed salaris. Klinkt mooi, toch? Daarbij opgeteld vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen we je met opleiding en coaching. Je mag ook werken aan mooie projecten, in vast dienstverband of als ZZP’er, bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven.

Dus ben jij op zoek naar de juiste werknemers voor jouw bedrijf in de techniek? Of zoek jij die perfecte baan in deze sector? Wij zorgen als technisch uitzendbureau in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer voor de juiste match. Een match waar zowel werkgever als werknemer enthousiast over zijn. We hebben vacatures openstaan voor verschillende beroepen: elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC frezer, onderhoudstechnicus, lead engineer en nog veel meer. Zit er iets voor jou bij? Dat ontdek je als je onze vacatures doorleest.

Proton bemiddelt voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Proton Assembly en Proton Engineering vormen samen de Proton Group.

Proton Group bestaat uit

Waarom werken bij Proton?

Meer dan 20 jaar

Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in onze branche, namelijk de techniek.

Juiste personeel op juiste plek

Als technisch uitzendbureau begeleiden wij het juiste personeel naar de juiste werkplek.

Vacatures in de techniek

Ons team bestaat uit collega’s en werkgevers in de techniek.