Skip to main content

Proton Group: wie zijn wij?

Fijn dat je ons hebt gevonden! We vertellen graag wat meer over onszelf. Zo hebben we vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Op deze manier leer jij ons beter kennen. En wij leren jou ook graag beter kennen wanneer je wilt samenwerken met Proton Group als werknemer of werkgever.

Wie zijn wij? En wat is Proton?

De Proton Group is inmiddels ruim 20 jaar kenner in de branche. We zijn een technisch uitzendbureau met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer met een positieve lading: vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn dé specialist in detacheren, uitzenden, werven en selecteren en het flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek, al zeggen we het zelf. Al jaren werken we samen met diverse toonaangevende bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vakkundige collega’s. Als collega bij Proton krijg je een uitdagende baan en een goed salaris. Klinkt mooi, toch? Daarbij opgeteld vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen we je met opleiding en coaching. Je mag ook werken aan mooie projecten, in vast dienstverband of als ZZP’er, bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven.

Proton: vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer

Dus ben jij op zoek naar de juiste werknemers voor jouw bedrijf in de techniek? Of zoek jij die perfecte baan in deze sector? Proton Group zorgt met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer voor de juiste match. Een match waar zowel werkgever als werknemer enthousiast over zijn. We hebben vacatures openstaan voor verschillende beroepen: elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, werkvoorbereider, (in de bouw of techniek) mechanisch monteur, CNC frezer, onderhoudstechnicus, technisch tekenaar en nog veel meer. Zit er iets voor jou bij? Dat ontdek je als je onze vacatures doorleest.

Proton bemiddelt voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf, met een focus op duurzaamheid. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Proton Assembly en Proton Engineering vormen samen de Proton Group. Onze partners zijn onder andere HRM@WORK, Roofassist en Inventus.

NEN4400-1 - Uitzendbureau in EindhovenVCU - Uitzendbureau in Eindhoven Proton

Uitzendbureau Eindhoven - Proton Group

Proton Group bestaat uit

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Je zit nergens aan vast, 100% vrijblijvend

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.