Skip to main content

Alle Mig Mag lasser vacatures

Kun jij aan de slag als Mig Mag lasser? En wil je er graag een mooi salaris voor? We hebben een paar vacatures voor je openstaan. Denk aan een Mig Mag lasser vacature in Eindhoven of een andere plaats. Reageer snel als er iets bij staat waar jij enthousiast van wordt.

Interesse in onze Mig Mag lasser vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Mig Mag lasser vacature

Is lassen echt jouw ding? Zet die zoektocht stop, en solliciteer op een van onze Mig Mag lasser vacatures, bijvoorbeeld een Mig Mag lasser vacature in Eindhoven. Heb jij aantoonbare ervaring met een lasbril en lasmal? Bekijk dan onze site om te zien welke lasser vacatures er voor jou zijn. Een Mig Mag lasser verbindt materialen aan elkaar met warmte. Dat gebeurt bijvoorbeeld in constructies voor de bouw, machines of schepen. In de vacature vertellen we je wat je salaris is, wat precies je werkzaamheden zijn en waar je aan moet voldoen. Ook geven we aan wat wij als extra’s bieden. Een kleine hint: denk aan een mooi salaris of goede pensioenregeling. Bekijk ook het werkaanbod voor lasser zzp’ers.

Technische vacatures in Eindhoven

Als detacheringsbureau gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij dé schakel tussen werkgevers en werknemers in de branche techniek. Dus als lasser met expertise en ervaring ben je van harte welkom. Onze lasser vacatures lopen erg uiteen. Ook vacatures als Mig Mag lasser zijn van de partij. Je komt terecht in de regio Eindhoven of daarbuiten: als medewerker kom je op een plek terecht bij jou in de buurt.

Mig Mag lasser gezocht

Wat doet een Mig Mag lasser precies? In ieder geval lassen, zoals de naam al zegt. Maar er komt meer bij kijken. Het bespreken van het werk met een leidinggevende of een collega onder andere. Of het vaststellen welke materialen en lasgereedschap je nodig hebt, en deze juist afstellen. Dit allemaal terwijl je rekening houdt met de normen rondom milieu, veiligheid en kwaliteit. Vink jij al die vaardigheden af? Dan horen we graag van je via onze vacatures! Denk aan een lasser Mig Mag vacature.

Technisch detacheringsbureau in Mig Mag lasser vacatures

De Proton Group begeleidt de juiste mensen naar de juiste plek, inmiddels al meer dan twee decennia. We zijn een flexibel bedrijf en doen ons werk vol energie. Als uitzendbureau detacheren wij technisch personeel: zowel werkgevers als werknemers komen bij ons wanneer ze een vacature open hebben of er een zoeken in deze branche. Bijvoorbeeld als het gaat om een Mig Mag lasser vacature. Wij gaan met onze heldere en nuchtere blik fijn aan de slag. Op die manier komen we samen met onze klanten en ons team tot het beste resultaat. Bekijk snel al onze Mig Mag lasser vacatures.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.