Skip to main content

Roofassist B.V.

Hier moet nog een tekst komen. Hier moet nog een tekst komen. Hier moet nog een tekst komen. Hier moet nog een tekst komen. Hier moet nog een tekst komen. Hier moet nog een tekst komen.

Welkom op de vernieuwde website van (o.a.) Roofassist B.V.

Proton Assembly is ruim 20 jaar actief en een bedrijf met een “positieve” lading. Een bedrijf vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn dé specialist in detacheren, Werven en Selecteren en het flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.  Al jaren zijn wij een vaste partner met diverse bedrijven in de regio en ver daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrouwbare medewerkers. We bieden onze medewerkers een uitdagende baan en een goed salaris. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van opleiding en coaching. Tevens projecten en vaste dienstverbanden bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven.  Proton is een Kenteq erkend leerbedrijf en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf.

Proton Assembly is onderdeel van Proton Groep en werkt veel samen met Proton Engineering.

Vacatures bekijkenContact opnemen

Proton Group bestaat uit

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.