Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in elektrotechniek

Ben jij een kei in de techniek? De Proton Group koppelt jou aan de juiste werkgever. Check hieronder snel de openstaande vacatures in Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Helmond, Bergen op Zoom, Waalwijk en andere plaatsen.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Uitzendbureau in Eindhoven

Ben jij sterk met techniek? En op zoek naar een baan in Noord-Brabant? Als technisch uitzendbureau gevestigd in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zorgt Proton Group voor de juiste match. Een match waar zowel de werknemer, werkgever en wij enthousiast over zijn. Dat kunnen vacatures in de regio Eindhoven zijn, maar voor andere regio’s in Noord-Brabant hebben we ook vacatures openstaan. Niet alleen (elektrotechniek) vacatures in Noord-Brabant trouwens, wij realiseren als detacheringsbureau projecten door heel Nederland. Check alle openstaande vacatures snel op de site. Denk aan een vacature als lasser in Eindhoven (ook voor zzp lassers) of een vacature voor operator ergens in Noord-Brabant. Ook voor een vacature als assemblage medewerker of elektromonteur in Eindhoven (ook voor zzp elektricien gezocht) of vacatures voor loodgieter ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacatures in de techniek in Brabant

Het gaat dan om mooie banen in de techniek. Denk aan elektrotechniek, installatietechniek en de machinebouw. Aan het zoeken naar een vacature voor lasser (in Eindhoven), zzp monteur of elektromonteur? Of toch aan de slag als CNC frezer of paneelbouwer? Op onze site zie je snel of we vacatures open hebben staan. Misschien zit er voor jou wel wat bij. Nog niet overtuigd? Naast het toffe werk mag je ook werken aan mooie projecten, tegen een goed salaris, met ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen met onze coaching en opleiding: het hele totaalpakket. Bekijk alle (elektrotechniek) vacatures in Noord-Brabant, zoals vacatures voor technisch tekenaar,  vacatures voor cnc operator of machine operator vacatures.

Vacatures operator Noord-Brabant

Als Proton Group zien we onszelf als een jong en dynamisch bedrijf, vooral door onze vlotte en energievolle manier van handelen. We bestaan inmiddels twintig jaar en zitten vol drive en energie. Zo bescheiden als we zijn, kun je ons dé specialist noemen in het werven en selecteren, detacheren, uitzenden en het flexibel inzetten van vakmensen in de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Dat doen we onder andere in Noord-Brabant in de volgende steden: Eindhoven, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Helmond en Waalwijk. Van lead engineer tot onderhoudstechnicus tot operator, je ziet alle (elektrotechniek) vacatures voor Noord-Brabant op onze site. Ben jij de topper in de techniek die niet kan wachten aan de slag te gaan? Dan hebben we je graag in ons team! Ook in provincies buiten Noord-Brabant hebben we vacatures, denk aan elektrotechniek vacatures in Zeeland.

Technisch detacheringsbureau

Proton bemiddelt voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, we helpen jonge techneuten verder met coaching en begeleiding. We zijn een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Daar zijn diverse bedrijven in de regio Eindhoven en ver daarbuiten het mee eens: ze werken al jaren met ons samen, bijvoorbeeld als het gaat om een elektromonteur gezocht (vast of als zzp elektromonteur), werkvoorbereider vacatures, zoals een vacature Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Proton werkt ook samen met zzp’ers. Bekijk bijvoorbeeld het werkaanbod voor zzp’ers, zoals voor zzp werkvoorbereider.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.