Skip to main content

Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Denk aan de auto’s waar we in rijden, de apparaten waar we mee werken en de installaties in fabrieken. Achter deze technieken zitten mensen die zorgen dat alles op rolletjes loopt. Lijkt werken in de techniek je niets voor jou? Wij bewijzen je graag het tegendeel. We geven je vijf redenen waarom werken in de techniek zo tof is.

Werken in de techniek is voor iedereen

De techniek is al meer dan twintig jaar het werkveld van Proton Group. Bij ons werken lassers, installateurs, engineers, elektromonteurs, loodgieters en ga zo maar door. De techniek is een erg breed vak en daarom voor iedereen weggelegd. Stap je eenmaal in de wereld van installaties en gereedschap, kom je er snel achter waarom het zo’n tof vak is. Wij zetten de redenen voor je op een rij.

1. Voor jou is geen dag hetzelfde

In de techniek werken is ontzettend afwisselend. Onze collega’s komen bij allerlei projecten over de vloer en zien verschillende omgevingen. Zo stappen onze monteurs binnen bij kantoren, ziekenhuizen, productieomgevingen, woningen en projecten in de duurzame energie. Er ligt elke dag iets nieuws in het verschiet.

Als technisch medewerker ga je van project naar project. Bij Proton Group werk je in de regio zodat je reistijd minimaal is. Mocht een project toch wat verder weg zijn, is dat altijd in overleg. Bij Proton Group zorgen wij eventueel ook voor een auto van de zaak. Dat is een personenauto waar je voor je werk en privé in mag rijden. Als vaste medewerker kies je bovendien zelf een auto uit die past bij jouw privésituatie.

2. Je werk blijft zich ontwikkelen

Techniek staat nooit stil, en jouw werk ook niet. Je werkt met de nieuwste technieken. Je buigt je over PLC’s in de productie, sleutelt aan datanetwerken in kantoren, installeert domoticasystemen in woningen, regelt beveiligingsinstallaties en zorgt dat ruimtes perfect verlicht zijn met computergestuurde verlichting. Kortom: er staat elke keer een nieuwe uitdaging voor je klaar.

3. Je steekt elke dag de handen uit de mouwen

Werken in de techniek betekent werken met je handen. Geen oneindige dagen achter het bureau voor jou. Je bent te vinden op de bouwplaats en werkt daar met leuke collega’s aan toffe projecten. Zo vliegen de dagen voorbij en zorg je samen dat een project tot een goed einde wordt gebracht.

Werken met gereedschap is de basis in de techniek. Bij Proton Group staan het gereedschap en de PBM’s voor je klaar. Of je krijgt als medewerker een maandelijkse vergoeding zodat je makkelijk het gereedschap zelf aan kunt schaffen.

Bij Proton Group loop je bovendien de gezelligheid niet mis. We regelen twee keer per jaar een activiteit met alle collega’s. In de zomer steken we de BBQ aan en praten we elkaar bij. In de kerstvakantie stappen we het PSV stadion binnen voor een leuke avond.

4. Je krijgt een goed salaris en mogelijkheden om door te groeien

Met een baan in de techniek is het betalen van de rekeningen geen enkel probleem. Bovendien is het belangrijk je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom kun je ervoor kiezen diverse opleidingen en cursussen te volgen om je kennis om de zoveel tijd bij te spijkeren.

5. Je bent verzekerd van een baan

Het tekort aan technisch personeel blijft aanhouden. Dat geeft zowel nu als in de toekomst een hoge baangarantie. Vooral in de regio Brainport in Eindhoven staan bedrijven te springen om technische handjes. Maar ook in de rest van (Zuid-)Nederland is de vraag naar goed technisch personeel groot.

Bij Proton Group werk je op een contract, dat uiteindelijk een vast contract wordt. Dat betekent een contract voor onbepaalde tijd. Zo heb je zekerheid en stabiliteit in je financiële situatie. Bij Proton Group gebruiken we de inlenersbeloning: we volgen op hooflijnen de cao van onze klant.

Waar wacht je nog op?

Leave a Reply

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.