Skip to main content

Persoonlijke begeleiding

Toonaangevende bedrijven

Specialist in de techniek

Vacature voor de functie van elektromonteur in Limburg

Bij de Proton Group in Eindhoven vind je altijd wel een geschikte vacature in de techniek, bijvoorbeeld voor de functie van elektromonteur in regio Limburg. Al ruim twintig jaar zetten wij ons in voor zowel werkgevers als werknemers in de technische branche. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Bij ons vind je altijd een geschikte vacature als elektromonteur in regio Limburg

Wij zijn uitgegroeid tot specialist in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel in de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. Inmiddels werken we samen met de meest toonaangevende bedrijven in deze branches. Ben jij als elektromonteur op zoek naar een vacature in Limburg die bij jouw kwaliteiten en ambities past? Dan helpen wij jou graag met deze zoektocht. Ben je juist op zoek naar nieuwe werknemers in de techniek? Ook dan kun je bij ons terecht.

Zoek een geschikte functie in jouw werkveld

Zowel als werkzoekende als werkgever kun je bij ons detacheringsbureau terecht. Ben je op zoek naar vacatures voor elektricien in Limburg of Eindhoven? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar 040-2928038 of te mailen naar info@proton-group.nl.

Proton Group bestaat uit

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Je zit nergens aan vast, 100% vrijblijvend

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.