Skip to main content

Werken in de techniek

Heb jij technische vaardigheden onder de knie? Bij de Proton Group doen wij ons uiterste best om jou te verbinden met de ideale werkgever. We zijn altijd op zoek naar betrouwbare en deskundige mensen die ons team kunnen versterken. Bekijk snel de beschikbare vacatures en ontdek de mogelijkheden om te werken in de techniek!

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Uitzendbureau voor werken in de techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer is de Proton Group een toegewijde bemiddelingspartner voor de technische sector. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat de juiste personen op de juiste plek terechtkomen. We richten ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in diverse vakgebieden, zoals elektro- en installatietechniek. Denk aan boeiende functies zoals CNC-operator, elektricien, bankwerker, assemblagemedewerker, machine-operator of MIG MAG-lasser. Ben jij een vakman of vakvrouw die wil werken in de techniek en op zoek is naar een uitdagende positie? Aarzel dan niet en reageer snel op een van onze openstaande vacatures bij onze gespecialiseerde bemiddelingsdienst voor technische functies. Zowel jij als je toekomstige werkgever zullen er geen spijt van hebben. Als bemiddelaar streven we naar de perfecte match.

Een baan in de techniek

Onze werkzaamheden zijn verspreid vanuit het prachtige Brabant, met Eindhoven als een van onze centrale locaties. Onze kantoren bevinden zich in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Echter, komen onze collega’s en werkgevers uit alle hoeken van het land, inclusief buiten de provincies Brabant, Limburg en Zuid-Holland. We bedienen ook regio’s zoals Zeeland, Utrecht en Groningen. Als gespecialiseerde bemiddelingspartner in de techniek zijn we actief door heel Nederland. Met technische vacatures voor diverse functies, waaronder werkvoorbereider (in Limburg), machine-operator, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter of lasser (ook voor zzp-lassers). Ontdek de mogelijkheden van werken in de techniek bij ons, ongeacht waar je je in Nederland bevindt.

Vacatures in de regio

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een gespecialiseerd uitzendbureau. We richten ons op technisch personeel en projecten door heel Nederland. Onze deskundige medewerkers zijn vooral actief binnen de installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. Ze vervullen uiteenlopende rollen zoals technisch tekenaar, machine-operator en elektromonteur. Bij ons heerst een positieve werksfeer. We helpen met enthousiasme en energie zowel werkgevers als werknemers vooruit in de technische sector. Deze betrokkenheid wordt gewaardeerd door diverse bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten. Bedrijven die al lange tijd succesvol met ons samenwerken als uitzendbureau. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in de techniek?

Uitzendbureau Proton Group

Bekijk hieronder onze diverse vacatures, zoals elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer, pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel zoeken we enthousiaste en vaardige professionals die graag aan de slag willen in de techniek bij bedrijven in hun buurt. Voel je je aangesproken? Sluit je dan aan bij het Proton team en laat snel van je horen! Verken de mogelijkheden bij ons uitzendbureau en ontdek hoe je kunt werken in de techniek.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.