Skip to main content

Zzp’er gezocht montage: ons werkaanbod

De installatietechniek staat te springen om nieuwe mensen en dat merken wij ook: werkgevers zijn hard op zoek naar werknemers, ook als het aankomt op een zzp monteur. Bekijk snel ons werkaanbod voor zzp’er gezocht in de montage.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Zzp’er gezocht montage: werkaanbod

De installatiesector heeft een dringende behoefte aan nieuwe zelfstandigen in de montage, en dit is duidelijk merkbaar: werkgevers zijn actief op zoek naar zelfstandige professionals middels een zzp’er gezocht in de montage. Binnen de installatietechniek zijn diverse specialismen te vinden, zoals installatiemonteur, loodgieter, paneelbouwer of pijpfitter. Als zelfstandige installatiemonteur of loodgieter ben je betrokken bij bouwprojecten (woningbouw, utiliteit of industrie) of werk je in service & onderhoud. Loodgieters zijn vaak werkzaam in de bouwsector en richten zich met name op het aanleggen en onderhouden van waterleidingen en riolering, evenals het monteren en demonteren van sanitaire voorzieningen. Het installeren van verwarmingsinstallaties behoort ook vaak tot het takenpakket. Ontdek onze openstaand werkaanbod voor een zzp’er in de montage.

Technisch werkaanbod Eindhoven en omgeving

Wij faciliteren de connectie tussen erkende leerbedrijven en BBL-trajecten, waarbij we jonge technici ondersteunen met begeleiding en coaching. Met NEN 4400-1 en VCU certificaten tonen we aan dat we bekwaam en succesvol zijn, ook al zijn dit wellicht technische termen. Dit wordt bevestigd door verschillende bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten, aangezien zij al geruime tijd met ons samenwerken. Voor een zzp’er in de montage en monteurs in de bouwsector hebben we momenteel een divers werkaanbod beschikbaar.

Technisch detacheringsbureau

De Proton Group bestaat uit twee takken, namelijk Proton Assembly en Proton Engineering. Als detacheringsbureau in sectoren zoals de installatietechniek leggen we de link tussen werkgevers en werknemers om een optimale match te realiseren. Bij ons vind je diverse mogelijkheden en werkaanbod, variërend van pijpfitter, engineer, elektromonteur, panelenbouwer, onderhoudstechnicus, programmeur, zzp’er montage tot lasser (ook voor zzp’ers in de lastechniek). Als je op zoek bent naar andere uitdagingen binnen de installatietechniek, is dat geen probleem. Op onze website staat extra werkaanbod dat we graag willen vervullen met gemotiveerde vakmensen die enthousiast aan de slag willen. Als dat nog niet overtuigend genoeg is, bieden wij de kans om aan interessante projecten te werken tegen een aantrekkelijk salaris, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling dankzij onze coaching en opleidingsmogelijkheden. Bij ons krijg je het complete pakket, bijvoorbeeld als het aankomt op zzp’er gezocht voor montage.

Installatietechniek aanbod in heel het land

Ben je geïnteresseerd? Lijkt de technische sector geschikt voor jouw kwaliteiten? Reageer dan snel op een van onze openstaande posities, zoals voor een zzp’er gezocht montage. Wij zorgen voor een optimale match tussen zelfstandige professionals en opdrachtgevers in de technische branche. Dit doen we al ruim twintig jaar, met passie en inzet, zowel voor bedrijven als werkzoekenden. Hierdoor hebben we uitgebreide connecties opgebouwd met bedrijven in en rondom Eindhoven en verder. Solliciteer ook op functies als Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Bekijk daarnaast het aanbod voor zzp’ers, zoals de vacature voor een zzp werkvoorbereider of zzp elektromonteur gezocht.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.