Skip to main content

Alle zzp vacatures in de techniek

Ben jij een expert in de techniek? De Proton Group verbindt jou met de ideale opdrachtgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en vakkundige professionals om ons team te versterken. Bekijk snel de nieuwste zzp vacatures in de techniek hieronder!

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Zzp opdrachten in jouw regio

Uitzendbureau in o.a. Eindhoven

De Proton Group is jouw detacheringsspecialist met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Wij richten ons op het matchen van gekwalificeerde vakmensen met passende banen of opdrachten. In de dynamische technische sector bieden we volop kansen voor zelfstandige professionals, zzp’ers. Denk aan vakgebieden zoals elektrotechniek, installatietechniek en meer. We hebben diverse zzp vacatures in de techniek beschikbaar, waaronder banen als CNC-operators, elektriciens, bankwerkers, assemblagemedewerkers, machineoperators en MIG-MAG-lassers. Ben jij een ervaren vakman of vakvrouw op zoek naar uitdagende opdrachten binnen de techniek? Reageer dan direct op een van onze openstaande zzp vacatures in de techniek. Zowel jij als je toekomstige opdrachtgever zullen blij zijn met de match. Ook als werkgever staan we klaar om de perfecte match voor je te vinden.

Opdracht in de techniek

Vanuit het prachtige Brabant, met Eindhoven als een van onze uitvalsbases, strekt ons werk zich uit over het hele land. Naast Eindhoven zijn we actief in Urmond en Zoetermeer, en onze opdrachtgevers bevinden zich ook in Zeeland, Utrecht en Groningen, naast Brabant, Limburg en Zuid-Holland. Als veelzijdig technisch uitzendbureau bedienen we heel Nederland, met een breed aanbod van zzp vacatures in de techniek. We hebben mogelijkheden voor zelfstandige professionals (zzp’ers) in diverse technische rollen, zoals werkvoorbereiders, machineoperators, bankwerkers, pijpfitters en lassers.

Technisch werkaanbod in o.a. Eindhoven e.o.

Met meer dan twee decennia ervaring als uitzendbureau zijn we betrokken bij projecten door heel Nederland. Onze focus ligt voornamelijk op installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. We bieden volop mogelijkheden voor zelfstandige professionals, zzp’ers, zoals technisch tekenaars, machineoperators en elektromonteurs. Bij ons vind je een positieve en energieke sfeer; we zijn gedreven om zowel werkgevers als werknemers verder te helpen zonder gedoe. Talloze bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten hebben dit al ervaren door jarenlange samenwerking met ons, vooral op het gebied van technisch personeel. Sluit je aan bij ons team en profiteer van onze zzp vacatures in de techniek.

Zzp vacatures in de techniek

Elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machineoperator, lead engineer, pijpfitter, en meer. Al onze zzp vacatures in de techniek voor zelfstandige professionals worden hierboven vermeld. We verwelkomen graag enthousiaste en vaardige collega’s die vol energie willen werken bij bedrijven in hun omgeving. Voel jij je aangesproken? Dan zou je perfect passen bij het Proton-team. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen!

Chat openen
Hallo ๐Ÿ‘‹ Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.