Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in installatietechniek

Zoek jij werk in de techniek? Hieronder staan al onze vacatures in de installatietechniek die nog gevuld moeten worden. Check snel of er voor jou een baan in de techniek bijstaat.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

INSTALLATIETECHNIEK VACATURES

De installatietechniek staat te springen om nieuwe mensen en dat merken wij ook: werkgevers zijn hard op zoek naar werknemers. Onder de installatietechniek vallen veel beroepen. Denk aan vacatures voor installatiemonteur, loodgieter, paneelbouwer of pijpfitter. Als zelfstandig installatiemonteur of loodgieter werk je op een bouwproject (woningbouw, utiliteit of industrie) of in de service & onderhoud. Loodgieters zijn vaak werkzaam in de bouw. Je richt je met name op het aanleggen en onderhouden van waterleidingen en riolering en het monteren en demonteren sanitair. Ook het aanleggen van verwarmingsinstallaties wordt vaak tot het takenpakket gerekend. Bekijk onze vacatures voor loodgieters.

VACATURES EINDHOVEN

Wij bemiddelen voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten, waarmee we jonge techneuten verder helpen met begeleiding en coaching. We hebben NEN 4400-1 en VCU certificaten. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Daar zijn diverse bedrijven in de regio Eindhoven en ver daarbuiten het mee eens: ze werken al jaren met ons samen.

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU

De Proton Group bestaat uit Proton Assembly en Proton Engineering. Als detacheringsbureau in branches als de installatietechniek koppelen we werkgever aan werknemer, op zoek naar een goede match. Je vindt bij ons verschillende banen en vacatures voor werken in de techniek: pijpfitter, engineer, elektromonteur, panelenbouwer, onderhoudstechnicus, programmeur en lasser (ook voor zzp lassers). Op zoek naar iets anders binnen de installatietechniek? Geen probleem. Op onze site staan meer vacatures, die we op willen vullen met enthousiaste vakmensen die graag aan de slag willen. Nog niet overtuigd? Je werkt aan mooie projecten, tegen een goed salaris, met ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen met onze coaching en opleiding. Bij ons krijg je het totaalpakket.

BRABANT INSTALLATIETECHNIEK

Is jouw enthousiasme gegroeid? Past deze branche bij jouw kennis en vaardigheden? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures, bijvoorbeeld voor pijpfitter. Wij zorgen voor de juiste match tussen werknemer en werkgever, in de branche techniek. We doen dat al meer dan twintig jaar, vol drive en energie, voor zowel bedrijven als werkzoekenden, waardoor we veel connecties hebben opgebouwd met ondernemingen in en rondom Eindhoven en ver daarbuiten. Solliciteer onder andere voor vacatures als Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek. Of bekijk bijvoorbeeld het werkaanbod voor zzp’ers zoals voor zzp werkvoorbereider.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.