Skip to main content

Alle technische vacatures

Ben jij een expert in de techniek? Bij de Proton Group verbinden we je met de perfecte werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en deskundige professionals om ons team te versterken. Bekijk snel onze openstaande technische vacatures hieronder!

Interesse in onze technische vacatures?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

Uitzendbureau in o.a. Eindhoven

De Proton Group is een detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Als uitzendbureau zorgen wij ervoor dat het juiste technische personeel op de juiste plek terechtkomt, wat een van onze kernwaarden is. Wij bieden technische vacatures aan in de dynamische en levendige technische sector. Denk hierbij aan vacatures in de elektro- of installatietechniek, maar ook aan functies zoals CNC-operator, elektricien, assemblagemedewerker, machine-operator of Mig Mag-lasser. Ben jij een vakman of vakvrouw en op zoek naar een geweldige baan voor werken in de techniek? Aarzel dan niet en solliciteer op een van onze openstaande technische vacatures. Zowel jij als je toekomstige werkgever zullen hier geen spijt van krijgen. Ook werkgevers helpen wij graag bij het vinden van de perfecte match voor hun technische vacatures.

Baan in de techniek

We opereren onder andere vanuit Eindhoven in het prachtige Brabant, maar ons werk strekt zich uit over meerdere provincies. Onze locaties bevinden zich in de omgeving van Eindhoven, Urmond en Zoetermeer. Onze collega’s en werkgevers komen echter uit alle delen van het land, inclusief andere provincies zoals Zeeland, Utrecht en Groningen. Wij zijn door heel Nederland te vinden als technisch uitzendbureau en bieden een breed scala aan technische vacatures aan, zoals werkvoorbereider in Limburg of lasser, ook voor zzp-lassers.

Technische vacatures in Eindhoven

We zijn al meer dan 20 jaar actief als uitzendbureau en realiseren projecten door heel Nederland. Onze medewerkers zijn voornamelijk actief in de installatietechniek, machinebouw en elektrotechniek. Denk hierbij aan technische vacatures zoals technisch tekenaar, machine-operator of elektromonteur. Bij ons vind je geen gemopper en gezeur. Met een positieve instelling en vol energie helpen wij zowel werkgevers als werknemers graag verder. Diverse bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten werken al jarenlang met ons samen. Wil jij je bij ons team aansluiten? Bekijk dan onze technische vacatures en solliciteer direct.

Uitzendbureau voor technische vacatures

Elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider, werkvoorbereider bouw, werkvoorbereider techniek, en meer. Al onze technische vacatures zijn hierboven te vinden. Onze deur staat altijd open voor enthousiaste en bekwame collega’s die vol energie aan de slag willen bij een bedrijf in hun omgeving. Herken je jezelf hierin? Dan pas je perfect in het Proton-team. Laat snel van je horen en solliciteer op een van onze technische vacatures!

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.