Skip to main content

Al het werkaanbod voor zzp’ers in machinebouw

Is machinebouw jouw tweede naam? En wil je die skills graag toepassen bij je baan, bijvoorbeeld in assemblage werkzaamheden? Dan klinkt het alsof jij een mooi onderdeel van het Proton Team kan worden. Check hieronder of er iets voor jou bij staat, zoals machinebouw vacatures als technisch assemblage medewerker, assemblage monteur of machine operator.

Interesse?

We bellen graag met je! Voor 12:00, vandaag nog reactie!

  • Hidden
  • Hidden

Vacatures in jouw regio

MACHINEBOUW VACATURES

Je bent op deze pagina uitgekomen omdat je zocht naar machinebouw vacatures, wellicht naar een vacature als technisch assemblage medewerker voor assemblage werkzaamheden, monteur of vacatures voor cnc operator. Stop dan met zoeken, wij zetten er hier een paar voor je op een rij. Van mechanisch monteur tot een vacature voor assemblage medewerker tot machine operator vacatures, CNC Frezer, CNC Kanter en paneelbouwer. Zit er een storing in een (productie-)machine? Die heb jij zo opgelost. Waren technische bouwpakketten altijd al jouw ding en heb je daar je beroep van gemaakt? Dat horen we graag! Dan zijn jij en je vaardigheden een goede match voor het Proton Team. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen onze vacatures als Werkvoorbereider Bouw of Werkvoorbereider Techniek, of bekijk het werkaanbod voor zzp’ers zoals zzp werkvoorbereider.

UITZENDBUREAU IN EINDHOVEN

Ons team bestaat uit vakmensen werkzaam in de techniek. Mensen die er net als jij vol voor willen gaan en goed weten wat ze aan het doen zijn. Wij realiseren projecten en technische klussen door heel Nederland, bijvoorbeeld op het gebied van assemblage werkzaamheden. We hebben niet alleen machinebouw vacatures in de regio Eindhoven bijvoorbeeld als technisch assemblage medewerker, assemblage monteur of machine operator maar ook in andere provincies van het land. Bij ons krijg je een toffe baan, waarbij je mag werken aan mooie projecten, tegen een goed salaris, al zeggen we het zelf.

ASSEMBLAGE WERKZAAMHEDEN

Je omschrijft jezelf als topper in de techniek en je draait er je hand niet voor om om een installatie in elkaar te zetten. Graag zelfs, kom maar op met die uitdaging. Sta je al te popelen aan de slag te gaan bij een enthousiaste werkgever, bijvoorbeeld om assemblage werkzaamheden uit te voeren? De Proton Group koppelt jou graag aan een bedrijf dat goed bij jou past, bijvoorbeeld bij machinebouw vacatures voor technisch assemblage medewerker, monteur, vacatures voor technisch tekenaar of vacatures voor machine operator. Dat doen we op een heldere en nuchtere manier, zonder onzin. Samen met onze klanten en medewerkers komen we zo tot het beste eindresultaat.

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU IN MACHINEBOUW VACATURES

Wij zijn de specialist in het werven en detacheren van vakmensen in de techniek, als we bescheiden blijven. Proton Assembly en Proton Engineering vormen samen de Proton Group. We kunnen pronken met onze NEN 4400-1 en VCU-certificaten. Veel moeilijke termen, maar het betekent dat wij weten wat we doen en daar ook goed in zijn. Dus zoek jij een baan in de techniek of heb jij een baan openstaan zoals vacatures voor cnc operator of een vacature cnc kanter? Als technisch uitzendbureau in onder andere Eindhoven helpen we je graag verder met machinebouw vacatures.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.