Skip to main content

Jij zoekt werk, maar vindt het lastig de juiste baan te vinden die past bij jouw interesses en vaardigheden. Werken via een uitzendbureau is een goede oplossing. Wij helpen je verder in de zoektocht naar de perfecte baan. In deze blog gaan we in op de voordelen van werk vinden via een uitzendbureau.

De voordelen van werken via uitzendbureau Proton

Proton Group B.V. helpt jou als werknemer in het vinden van de juiste match met een werkgever in de techniek. Onze monteurs, lassers en loodgieters werken bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland. Aangezien we al meer dan twintig jaar werknemers en werkgevers in de techniek koppelen, gaan we ook graag voor jou aan de slag. Waarom kiezen voor werken via een uitzendbureau? Dat leggen we uit.

1. Je hebt ontzettend veel afwisseling

De medewerkers van Proton zijn erg zelfstandig en hebben veel afwisseling in hun werk: ze komen bij diverse bedrijven en bouwplaatsen over de vloer om aan een project te werken. Als onderdeel van het Protonteam kom je in veel technische omgevingen en doe je snel bakken aan werkervaring op. Zo kom je er gelijk achter bij welke baan je het naar je zin hebt en waar minder. Met ons uitgebreide aanbod aan vacatures zit er altijd een baan bij die goed bij jou past.

2. Je wordt goed begeleid in je werk

Een uitzendbureau helpt je met zoeken naar de plek waar jij het beste tot je recht komt. Zo helpt Proton ook met coaching en opleiding. Wij bemiddelen voor erkend leerbedrijven en BBL-trajecten waarmee we jonge techneuten ondersteunen en begeleiden. Uitzendbureaus kijken naar jouw kwaliteiten en vaardigheden en koppelen je zo aan het juiste werk en de juiste werkgever. Bovendien kun je via Proton regelmatig de schoolbanken induiken om je kennis uit te breiden en up-to-date te houden.

3. Je werkt met goede voorwaarden

Werken via een uitzendbureau betekent niet gelijk minder verdienen dan rechtstreeks bij een opdrachtgever. Proton hanteert namelijk dezelfde CAO als de klant waar je als monteur werkt. We hanteren dus dezelfde salarissen, overwerktarieven en afspraken. Qua arbeidsvoorwaarden komt werken via Proton of direct bij de opdrachtgever dus overeen. Je bent gegarandeerd van een vaste baan en een contract voor onbepaalde tijd. Zet die zorgen over werk en inkomen dus maar opzij.

De voorwaarden worden alleen maar beter: wist je dat je bij Proton eventueel ook een bedrijfsauto kunt rijden? Wij kunnen deze voor je regelen waarmee je zakelijk en privé mag rijden. Zo kunnen ook werknemers zonder eigen auto gewoon aan de slag.

4. Je maakt gebruik van een groot netwerk

Een uitzendbureau heeft een groot netwerk opgebouwd aan bedrijven. Zo kom je met veel organisaties en mensen in contact. Daarmee heb je een snellere ingang bij een bedrijf dan wanneer je rechtstreeks alleen solliciteert. Proton werkt ook al jaren samen met dezelfde werknemers. Veel monteurs drinken regelmatig een bakje koffie met elkaar en vormen zo een hechte groep.

De binding in het team staat bij ons voorop. Daarom organiseert Proton vaak leuke activiteiten zoals etentjes en BBQ’s om weer even bij te praten.

5. Je werkt in jouw regio

Wanneer je gaat werken via uitzendbureau Proton, kom je altijd in de buurt te werken. Je werkt namelijk in de regio, waardoor projecten nooit ver weg zijn. Geen uren terug dus na een lange dag werken, maar een korte reistijd zodat je in de avond op tijd thuis op de bank ploft.

Ik sluit me graag bij het Protonteam aan.

Leave a Reply

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.